Lányok! Volt aki meghízott és tetszett neki úgy az alkata?
Figyelt kérdés
Kinek tetszett és kinek nem?
Kérlek írjátok oda a magasságotok és a mostani súlyotok esetleg, hogy mennyi idősek vagytok.
Köszönöm a válaszokat!
2021. nov. 11. 15:19
1/3 Sunshinedoll válasza:
Nyilván mindenkinek mást jelent a meghízás, van, aki 5 kiló pluszt se hajlandó magán elviselni, más meg ennek többszörösével is bőven elvan.
Én voltam 52-70 kiló között kb minden az elmúlt 10 évben, és az 52 kilón kívül én mindenhogy ki voltam magammal békülve, bár se kövér se elhízott, se túlsúlyos nem voltam sosem.
Most 60 kg vagyok, 171 centi.
2/3 anonim válasza:
Tudom, hogy ez nem olyan igazi meghízás, de mikor 60 kg voltam, én már akkor se terszettem magamnak. Azóta lefogytam 52re, majd híztam 54-55re. Most pont jónak látom magam se fel, se le nem akarnék menni.
172cm 16/l
3/3 anonim válasza:
Igen, nekem. De nekem alapból célom, extrém méretekig meghozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!