Fiatal nők: más is volt, aki egy ideig tudta élvezni, hogy meghízott, kövérebb lett?
A kérdés nem vonatkozik arra, hogy amúgy vissza akarunk-e fogyni vagy sem. Én pl. biztos fogok fogyni valamennyit: egészségem miatt is, meg mert jobban tetszik a pasiknak.
De emellett én most élvezem, hogy híztam és duci lettem, nem látom magam vészesnek, olyan, mintha egy új testet próbálnék ki. És bár pl. a hasam zavar, amiatt meg nőiesebbnek érzem magam, hogy a combom, csípőm teltebb lett.
De nem akarok mentséget keresni, ősztől fogyózom, de emellett bennem van a kettősség, hogy jól érzem magam így.
Másnak is volt hasonló élménye?
22/N
Volt hasonló. 5 kilót híztam elég hamar. 49-ről 53-ra.
Azért zavart, mert uj ruhák kellettek. Egyébként csinosabb lettem.
De már viaszafogytam.
Én mindig husibb alkat voltam, nálam az hozott változást, mikor kezdtem elfogadni magam és ez kívülről is meglátszott: megjelentek olyan ismerkedni vágyók, akik elárasztottak bókokkal, és ez még több önbizalmat adott. Mostanra, bőven 100 kiló felett, teljesen nőiesnek érzem magam. Persze nem vagyok szétfolyva, mozgok sokat, odafigyelek magamra, az egészségemre.
Lehet lepontozni, de végeredményben szerintem az számít ki hogyan érzi magát a bőrében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!