Milyen az illata a szantálfának?
Figyelt kérdés
Sok parfümnél láttam, hogy használnak szantálfát és kíváncsi lennék, hogy aki már használta, annak mi volt a tapasztalata? Kellemes illatú a szantálfa?2021. nov. 8. 18:11
2/10 anonim válasza:
Régi stílusú borotvaszappanokba tesznek szantálfa kivonatot. Engem virág illatra emlékeztet.
3/10 anonim válasza:
Na erre én is kíváncsi vagyok, mert a meleg könyvbe amit olvasok minden oldalon tizenötezerszer leirjak hogy az egyik meleg palinak szantálfa illata van.
Egyszer én is meg akarom szagolni
Elég fos higy mindig egy koszos szandál jutott eszembe róla
4/10 A kérdező kommentje:
.... Létezik, hogy A démoni kultiváció nagymesterét olvasod?....
2021. nov. 22. 21:59
5/10 anonim válasza:
Igeeeeen létezik🤩🤩😍 most meglepodtem
7/10 A kérdező kommentje:
Wangji miatt akartam szantálfa parfümöt rendelni🤣
2021. nov. 22. 22:08
8/10 anonim válasza:
Aaaaa. Majd ha megrendelted írd meg hogy milyen az illataaa😂
En pedig egyebkent csak trollkodni indultam ide, gondoltam azta egy lan zhan szagu kerdes, akkor most itt hagyok valami cringe valaszt, dehat nem jött osszeXD❤
9/10 A kérdező kommentje:
Mindenképp megrendeltem és akkor majd megírom, hogy milyen az illata a mi Hanguang jununknak😂❤️
2021. nov. 22. 22:24
10/10 anonim válasza:
Kosziiiii😂❤
De aztán ne felejts el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!