Milyen parfümmöt vegyek?
Elsőnek beszélnék egy kicsit magamról:
16(nemsoká 17) éves fiú vagyok. Visszahúzódó, nyugodt, megfontolt, és az egyik legértelmesebb tanuló vagyok az osztályban a tanárok szerint. Mély lelkű, gyakran filozofáló tipus vagyok.
Megvan bennem a művészet, de nem annyira, mint a festőművész rokonomban.
Szeretem az erősen aromás (pl egy bizonyos mértékig a pacsuli, ámbra), mély (pl dohányvirág, szantálfa) illatokat, de nem vagyok hirtelen indulatú, agresszív.
amit nagyon szeretek:
Avon: Black Sude Touch (a füzetből választotta apa nekem a születésnapomra, de sajnos anya barátnője, a terjesztő nem tudott hozni belőle. arra hivatkozott, hogy nincs raktáron. van olyan webshop, ahol meg lehet rendelni, és nem is drága a házhoz szállítás? ebben a kisvárosban nincsenek parfüm boltok. kivéve az olyanokat, hogy a WC spray mellett tartanak egy kis arcvizet, meg valami olcsó szúnyogírtó parfümöt. :D )
Azt szeretném, hogy a barátnőmnek is nagyon tetszen. Igazi férfias illat legyen. Még annyit megjegyzek, hogy nem szeretem a citrusos, és a nagyon erősen friss illatokat.
A segítséget nagyon köszönöm.
így visszaolvasva van benne pl Sude--> Seude.
Kérek mindenkit, hogy nézze el :)
Szia!
Az avonból most is lehet rendelni a Black Suede Touch parfümöt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!