Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fehér sportcipőhöz milyen...

Fehér sportcipőhöz milyen zoknit húztok?

Figyelt kérdés
Fehér vagy fekete? Nektek kilóg a zokni vagy titokzoknival hordjátok?
2021. nov. 7. 18:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor hosszú zoknival, és kizárólag fehérrel
2021. nov. 7. 19:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Én fehéret
2021. nov. 7. 19:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Bokazoknikat hordok, fehér cipőhöz fehéret, feketéhez feketét. Fordítva elég hülyén nézne ki mert nekem minden nadrágom olyan, hogy kilóg a zoknim.
2021. nov. 7. 21:08
 4/6 A kérdező kommentje:

Ahogy néztem, egy nem hosszúszárú fehér sportcipőben már a bokazokni is látszik. Szerintem nem szép látvány akkor sem, ha a zokni is fehér. Szerintetek? Eddig titokzoknival hordtam, de pár alkalom után elenged a zokni gumija és lecsúszkál a zokni a talpam alá, így ebből elegem lett és már a lábam is fázik, így emiatt kérdezem. Nézegettem neten képeket, ahol fekete zoknival hordják, 1-2 szereléshez szerintem nem is rossz:

[link]

[link]

[link]

[link]

Nektek hogy tetszenek ezek az összeállítások?

2021. nov. 7. 21:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Valószínű nem lennék ennyire bevállalós, így maradni fog továbbra is a fehér bokazokni, esztétika ide vagy oda. Bár jön úgy is a hideg, így a bakancs szezon is, szóval ez a "probléma" is letudva. :D Csak érdekel más véleménye is a témában. 😁
2021. nov. 7. 21:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Ezek a képek egyáltalán nem bevállalósak, teljesen rendben vannak, nyugodtan hordj fekete vagy hosszabb zoknit, ha tetszik.

Melegben amúgy fehér bokazoknit húzok legtöbbször, de néha szoktam hosszú színeseket is, pl pasztell árnyalatokból álló outfithez pasztell színűt.

Ha már nem bokavillantós az idő, akkor legtöbbször hosszú fehéret szoktam, de fekete nadrághoz inkább feketét, és a színes is néha előkerül.

2021. nov. 7. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!