Akik divatórákat vesztek (Daniel Wellington, Fossil, Michael Kors, stb.) tisztában vagytok vele, hogy csak a márkát fizetitek meg?
12
", hogy a gyártó beszerez egy tíz-húszdolláros japán szerkezetet, csináltat egy kínai tokot, ráírja, "
De nem szerez be semmit nem ír rá semmit. Készen megveszi. Amit te írtál azt sugallja, hogy van valahol egy üzemük, meg van egy tervező csapat aki megtervezi mit akar és összeszerelik, közben meg felcsapják valamelyik random kínai gyár katalógusát, ráböknek néhány órára hogy azt akarják a saját márkajelzésekkel és egyenesen a disztribútorokhöz megy a cucc.
14
Én sem, konkrétan megkapod alin ebayen ugyanarról a gyártósorról legördülő órát 10-15 dollárért. 3 dollár felárért még egy egyedi logót is rányomják és akkor 13 dollárból meg van az MVMT, Daniel Klein/Michael Kors órád. De amúgy ezek a divatmárkák minden téren ilyenek. Ezért nem kedvelem ruhában sem őket. Azért fizessek 30-40 ezer felárat mert az most Gucci. Hagyjuk már. Kínai sz.r az is.
Én black fridaykor vettem két éve a DW órámat, 18 ezer forintba került és teljesen jól működik. Van MK és Skagen órám is, nekem nőként ezek csak ékszerként funkcionálnak, úgyhogy nem igazán érdekel az óraszerkezet. A MK órám és a Skagenem már 6-7 évesek, semmi gond nem volt velük eddig.
Nyilván férfiként mások lennének a preferenciáim, de mivel nekem divat kiegészítők, így teljes mértékben megfelelnek számomra.
17
Igen csak hát ezekkel is sokat elárulsz magadról, pl azt hogy mennyire igénytelen vagy.
18
Csak sajnálni tudlak, hogy itt éled ki a frusztrációdat.
Ha valakinek valami nem fontos, akkor egyből igénytelen? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!