Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen lézeres epilátort vegyek?

Milyen lézeres epilátort vegyek?

Figyelt kérdés
Karácsonyra szeretnék páromnak venni egyet de nem értek hozzájuk. Annyit tanácsoltak nekem hogy cserélhető feje legyen. 50.000ft környékén gondolkodok
2021. nov. 3. 08:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Biztos lézeres epilatorra gondoltál?

Van ugye a bororva, gyanta/wax, epilator(ez a klasszik gép) és ami modernebb az ipl és a lezer.

Otthoni használatra inkább ipl-t lehet kapni. Lézer klinikakon és kozmetikakban van.

Markakbol a Philips lumeat dicsérik, illetve deess és amit még meg mernék kockáztatni, hogy jó lehet az a yousilky.

2021. nov. 3. 11:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Ipl azaz
2021. nov. 3. 14:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem Dees van, ajánlom.
2021. nov. 5. 11:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Azt azért tudd, hogy nem mindenkinél működik. Ha fekete szőre van, akkor biztos jó lesz. Nekem nem világos a szőröm, de gyerekkoromban szőke voltam (most barna), a szőröm is szőke volt, mostanra meg sötét, és nálam nem működik az IPL (egy szalonban tettem ingyenes próbát).
2021. nov. 10. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!