Próbálta már innen valaki a lézeres szőrtelenítést?
Azóta alaposan utána jártam a témának, tapasztalatoknak, tényeknek és szakértői véleményeknek is.
16:44-es, én zöld kezet adtam, én is hallottam rengeteg helyről, hogy lyukacsos lesz utána a bőr, valamit jóval érzékenyebb és egészségtelenebb lesz utána. Igazából az egyetlen pozitív hatása a többnyire negatívok mellett, hogy egy ideig nem lesz szőrös- de egy idő után minden esetben visszanő, teljesen végleges szőrtelenítés tehát nem létezik, csak úgy hívják.
Sokaknál a rendszeres használattól kialakult mindenféle bőrbetegség illetve bőrprobléma a napfényre való jelentősen megnövekedett érzékenységtől(sokkal hamarabb leégnek azóta) az allergiákon keresztül, ami korábban sosem volt, egészen a bőrrákig bezárólag.
A bőr pedig a tapasztalatok alapján mindenkinél lyukacsos lett.
Volt balszerencsém azóta egy ilyet végignézni egy ismerősön, és eszem ágában sincs ilyet csináltatni, pedig amíg információim hiányosak voltak erről addig nagyon vidáman tervezgettem ezt.
Szóval, sajnos bármilyen szomorú, több kárt csinál mint hasznot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!