Minimum mennyibe kerül egy jó minőségű cipő?
Figyelt kérdés
2021. nov. 2. 23:23
1/4 anonim válasza:
Női vagy férfi?
Akciósan mondjuk 20.000 indul, teljes áron 30-40.000. Kérdés milyen jellegű és milyen évszakhoz mivel egy nyári női papucs olcsóbb mint egy téli bokacsizma már csak ha az anyag mértékét nézzük amit felhasználtak hozzá.
2/4 anonim válasza:
milyen cipo? edzocipo vagy borcipo?! en azt mondom, 20 alatt nem nagyon van mar minosegi cipo. inkabb 30-tol indulnak. csizmak pl. meg dragabbak.
3/4 anonim válasza:
Én úgy max 20ezerig szoktam vásárolni. Próbálom 2+1 akcióra időzíteni, 40ezerből megúszok 3 cipőt és az elég is vagy 3 4 évre :D
4/4 anonim válasza:
változó Tommy Hilfiger cipőket is van, hogy kilehet fogni 15K ér. Szerintem 15 től felfelé simán kapsz jó minőségű cipőt.
Tescoban is pl. vannak Tom Tailor cipők 11K ért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!