Eddig raszta hajam volt, de nemrég ki kellett bontanom és most úgy érzem, elvesztettem az egyediségem. Mit tehetnék?
Mármint a külső egyediségem hiányolom, mert tudom, hogy belül attól még ugyanolyan különleges vagyok. De a külsőmből valahogy hiányzik ez a kis "más-ság".
A fülemben sok piercing van, az öltözködésem nem teljesen átlagos, de egyedinek sem mondanám. Az arcom nagyon karakteres.
Mit tudnék csinálni, hogy valamivel "feldobjam a külsőm", valamivel, amivel úgy kitűnnék a tömegből, mint a rasztával?
Nem a külsődtől leszel egyedi...
Nekem van genetikai mutációm, mégse érzem magam egyedinek miatta.
Úgy látom kicsit félreértettetek. Vagyis nekem nem sikerült kellően jól fogalmaznom.
Nem a magamutogatás miatt szeretnék kicsit más lenni. Hanem jobban érzem úgy magam, ha nem "1 vagyok a sokból", hanem egy kicsit "egyedibb". És azt is tudom, hogy én magam nem a külsőmtől leszek különlegesebb (ezt azt hiszem le is írtam), de valahogy sokkal jobban érzem magam, ha van rajtam valami extrább dolog, nem olyan "unalmas" a kinézetem.
Amíg rasztám volt sem azért volt, hogy mutogassam magam, hanem egyrészt a mentalitás miatt, amit képvisel, másrészt meg az egyedisége miatt. De nem úgy jártam az utcán, hogy "hű de menő vagyok, én vagyok a király, mert más a hajam, mint nektek."
Remélem értitek, hova akarok kilyukadni. Ennek fényében szeretnék ötleteket gyűjteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!