Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Eddig raszta hajam volt, de...

Eddig raszta hajam volt, de nemrég ki kellett bontanom és most úgy érzem, elvesztettem az egyediségem. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Mármint a külső egyediségem hiányolom, mert tudom, hogy belül attól még ugyanolyan különleges vagyok. De a külsőmből valahogy hiányzik ez a kis "más-ság".

A fülemben sok piercing van, az öltözködésem nem teljesen átlagos, de egyedinek sem mondanám. Az arcom nagyon karakteres.

Mit tudnék csinálni, hogy valamivel "feldobjam a külsőm", valamivel, amivel úgy kitűnnék a tömegből, mint a rasztával?

2021. okt. 25. 23:54
 1/9 anonim ***** válasza:
92%

Nem a külsődtől leszel egyedi...

Nekem van genetikai mutációm, mégse érzem magam egyedinek miatta.

2021. okt. 26. 00:14
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Legyen egy nagyon szép tetkód valami diszkrét de mégis látható helyen, pl váll
2021. okt. 26. 00:14
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
miért vágysz erre?
2021. okt. 26. 05:45
 4/9 Noren1989 ***** válasza:
86%
Szerintem az öltözködéseddel lehet a legegyszerűbben, de személy szerint amit felvàzoltàl, màr a magamutogatàsnak egy nem àtlagos/kissé beteges szintje.
2021. okt. 26. 07:39
 5/9 A kérdező kommentje:

Úgy látom kicsit félreértettetek. Vagyis nekem nem sikerült kellően jól fogalmaznom.

Nem a magamutogatás miatt szeretnék kicsit más lenni. Hanem jobban érzem úgy magam, ha nem "1 vagyok a sokból", hanem egy kicsit "egyedibb". És azt is tudom, hogy én magam nem a külsőmtől leszek különlegesebb (ezt azt hiszem le is írtam), de valahogy sokkal jobban érzem magam, ha van rajtam valami extrább dolog, nem olyan "unalmas" a kinézetem.

Amíg rasztám volt sem azért volt, hogy mutogassam magam, hanem egyrészt a mentalitás miatt, amit képvisel, másrészt meg az egyedisége miatt. De nem úgy jártam az utcán, hogy "hű de menő vagyok, én vagyok a király, mert más a hajam, mint nektek."

Remélem értitek, hova akarok kilyukadni. Ennek fényében szeretnék ötleteket gyűjteni.

2021. okt. 26. 10:05
 6/9 anonim ***** válasza:
22%
Kicsit szomorúbbá tetted a világot, mert kevesebben tudnak nevetni rajtad. Ez is egy képesség.
2021. okt. 26. 23:52
 7/9 anonim válasza:
80%
Gondolkoztal mar hajfestesen? Valami jo kis extrem szinen? Esetleg piercingek vagy tetkok?
2021. okt. 26. 23:56
 8/9 anonim ***** válasza:
70%
Legyél tarkopasz.
2021. okt. 29. 06:34
 9/9 anonim ***** válasza:
74%
En ertelek, en is ilyen vagyok. Nem tudom mekkora a hajad, de ha eleg hosszu, akkor extren fonasokkal probalkozhatsz, nagyon sokat tud dobni egy egyszeru outfiten :)
2021. nov. 5. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!