A husis kerek fej vagy egy csontosabb arc szebb egy nőn?
Figyelt kérdés
2021. okt. 24. 16:41
A kérdező szavazást indított:
Husis
Csontos
33 szavazat
1/10 anonim válasza:
Inkább lófeje legyen mint kerek hájas.
F.41
2/10 anonim válasza:
egy husis kerek fej is lehet aranyos meg 1 csontos arc is lehet hulla kinézetű. nagyban függ az összhatás.
3/10 anonim válasza:
Én vékony vagyok, voltam már szinte csontsovány is, de olyankor is kerek/husiy volt az arcom
5/10 anonim válasza:
A csontos arc markánsnak hat, idősebbnek nézhet ki vele az illető.... Kerek arccal nyilván fiatalabbnak hat
6/10 anonim válasza:
Csontoss, de azt se úgy értem hogy anorexiásan alultápláltan csontoss mert az inkább már izléstelen kategoria.
Hanem olyan karakteresen csontoss íves formás állkapocs ív, az mosolygó almácskák cuki ha egészségesen telt ott a bőr.
De az ilyen full kerek arc pasinál meg nőnél is csúnya számomra. Dagadt formátlan hatása van.
7/10 anonim válasza:
nem tudod megindokolni úgy, hogy mindenki egyetértsen veled.
8/10 anonim válasza:
A kerek szerintem szebb és irigylem is. (Az enyém ovális.)
10/10 anonim válasza:
Mindkettő lehet szép és kevésbé az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!