Igényes fiatal férfiak: egy tízes skálán (amelyen 10 jelenti a legjobb minősítést) hányasra értékelnétek ennek a nőnek a külsejét?
2021. okt. 20. 18:27
11/18 anonim válasza:
#7 A csaj a szurke/viragos bikiniben 9/10.
12/18 anonim válasza:
Ha 1 a legjobb és 10 a legrosszabb, akkor mind akiket linkeltél 5.
Semmi extra, átlag, a szó jó, normális értelmében.
13/18 anonim válasza:
Mind teljesen rendben van.
Szerintem az első és a "bikini-bandana" lány a legjobb mert van mosoly egy-egy képen. Alakra szerintem mind rendben vannak (ott pedig talán a virágos a legjobb), bár nekem az ilyen "vékony" nők a zsánereim, szóval elfogult vagyok.
Ha mondani kellene valamit akkor Alak szempontjából: Virágos (8-9), Kék bikinis (8), "bikini-bandana" (7), viszont ha az arcos is nézem akkor a kék bikinis (8), "bikini-bandana" (8), virágos (7).
14/18 LuckyLevi válasza:
8-9. Egy kep alapjan amugyis nehez lenne tobbet adni.
15/18 anonim válasza:
8.
Azok amit még pluszba küldtél
Első-9
Második-7
Harmadik-7
Persze kinek mi:)
16/18 anonim válasza:
Mármint 8-ra értekelem,véletlenül irtam pontot.
Előző vagyok
17/18 anonim válasza:
Most biztos le fogtok pontozni, de nekem csak 10/5 mert lapos:(
18/18 anonim válasza:
Én inkább az igényes fiatal férfiakat értékelném.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!