Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Valaki van/volt még úgy hogy...

Valaki van/volt még úgy hogy egyik nap jól néz ki, másik nap nem?

Figyelt kérdés
2021. okt. 11. 14:53
A kérdező szavazást indított:
Igen, voltam már így
Nem, mindig ugyanúgy nézek ki
27 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
Igen. Bár így 38 évesen már inkább az utóbbi. Ma is egy szebb hányásra hasonlítok.
2021. okt. 11. 15:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább a hajam miatt van az, nem tudom kétszer ugyanazt a stílust beállítani :P
2021. okt. 11. 15:31
 3/4 anonim ***** válasza:
82%
Igen, ez szerintem az emberek jelentős részével így van! Nyilván az emberek nagy része mindig megprobál alkalomnak megfelelően szalonképesen ki nézni! Abban már vannak különbségek, hogy kinek mit jelent az, hogy "jól kinézni"! Van aki igényesebb magára, valaki meg kevésbé, de az igényesség fogalma is relatív!
2021. okt. 11. 16:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez elég gyakori. Nagyban függ attól, hogy épp milyen a hajam, vagy hogy mennyire vagyok fáradt. Hogy milyennek látom magam, azt pedig sokszor inkább a hangulatom határozza meg.
2021. okt. 15. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!