Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért látom magam egyik nap...

Miért látom magam egyik nap szépnek másik nap meg rondának?

Figyelt kérdés
Azt szokták mondani, hogy szép vagyok meg jól nézek ki.Én ha ezt nem is így látom elfogadom a külsőm, mert nem szeretem amikor azért nyavalyognak az emberek, hogy jajj de "csúnyák". És van, hogy még szépnek is látom magam, meg tetszik a kinézetem, aztán máskor meg olyan ocsmánynak tartom magam, hogy...De tényleg isszonyatos, ha végre elégedett vagyok a külsőmmel akkor másnap már csakazértse leszek az mert olyan mintha konkrét kicserélték volna az arcom. Nem lehet ez ellen tenni valamit? Ti is szoktátok így látni?
2021. máj. 14. 21:19
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Velem is élő szokott fordulni. Ha fáradt vagyok, rossz passzban vagyok, akkor kevésbé látom magam szépnek. Egy pozitív élmény után viszont szebbnek látom magam.

Ez fordítva is igaz, ha jó kedvem van, vagy azt mutatom, akkor szebbnek látnak az emberek.

Legalábbis ez a tapasztalatom.

2021. máj. 15. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!