Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mitől függ, hogy valakit...

Mitől függ, hogy valakit megdicsérnek-e a szépsége miatt?

Figyelt kérdés

Ha felteszek magamról egy képet facebookra, akkor szinte senki nem dicsér meg, hogy szép vagyok, általában annyit se írnak, hogy jó kép.

De van olyan, hogy mások, akik nem szebbek, mint én, de nem is csúnyábbak, feltesznek képet magukról és többen kommentelik, hogy szépek.

Engem miért nem dicsérnek meg soha, még azoknál a képeknél se, amik egész jól sikerültek?

Nem azt akarom mondani, hogy tökéletes vagyok, van, aki tőlem szebb, bár ez szubjektív, de vannak, akik egyáltalán nem szebbek mint én, mégis sokkal többen dicsérik őket.

Ez mitől függ? Hogy ki mennyire népszerű?

Az én képeimet lájkolják, de soha nem kapok dicsérő szavakat.

Nem irigylem másoktól, csak kíváncsi lennék, ez mitől függ.

2021. okt. 2. 23:06
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Kit mennyire bírnak
2021. okt. 2. 23:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű népszerűség.
2021. okt. 3. 00:33
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Ez oda vissza megy. Ha te is megdìcsérsz másokat akkor téged is megfognak.
2021. okt. 3. 14:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Tök ronda lányoknak is írják a barátnőik, hogy szépek. Nekem nem írják, mert én sem jópofizom velük (nem vagyok bunkó se), viszont a fiúk szokták mondani. Ez szerintem azért is van, mert ha valaki felkelti az ellenkező nem érdeklődését, arra irigyek, ezért nemhogy nem dicsérnek meg, de még be is szólnak, hogy mennyire nevetséges szoknyát hordani, vagy bármit, ami kicsit is nőies. Nem szeretnek a lány osztálytársaim, ezért nem írják, hogy szép vagyok.

Rossz ezt így leírni, de ez az igazság.

2021. okt. 3. 14:29
 5/7 anonim válasza:
100%
Egyértek az utolsóval. Az egyetemen az évfolyamtársaim közt nagyon sok lány volt, közülük az egyik kiemelkedő szépség volt, magasan ő volt a legszebb lány a szakon. A fiúk egytől egyig odáig voltak érte, kb. mindenkinek tetszett... na a lányok viszont megértek egy külön misét.. láthatóan utálták , alig volt jóban bármelyikkel is, pedig nem volt bunkó a lány, ponthogy segítőkész volt, nem volt az a tipikus flegma p*csa. Szóval, ahogy mondják sokan, hogy szebb lányoknak könnyebb dolguk van.. hát azért nem minden szituációban, sőt.. ha kifognak valami boszorkányokból álló szövetkezetet, akik elég pokoli napjaik lehetnek.
2021. okt. 4. 20:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Igazuk van az előttem szólóknak, népszerűségtől függ. Én nem jópofizok senkinek sem, sőt, privátra állítom a profil képem is, így lájkolni sem lehet.

Nekem jobb így.

Instagramra ritkán feltöltök 1 képet, kevesen lájkolják, és kész. Ott sem vagyok népszerű. Nem is szeretnék az lenni.

2021. okt. 4. 20:35
 7/7 anonim válasza:
100%

Ők egymás önbizalmát növelik. Neked is erre lenne szükséged? Ha van egy kis önbizalmad, akkor nincs szükséged mások elismerő szavaira. Férfi szemmel szerintem nagyon gyerekes az ilyen " jaj de szép vagy" aztán válaszolnak rá -- "jaj, nem is. Te vagy az"

Én magam is elrejtem az új profilképem, hogy ne tudják lájkolni. Mert nem akarom, hogy az határozza meg a kedvem,hogy mennyire lájkolják a képem.

Hidd el, hogy sokkal többet ér, ha egyetlenegy személy őszintén mondja neked, hogy szép vagy, mintsem ezek a semmitmondó kommentek.

( Ha gondolod írhatsz még itt bátran, mert érdekel, hogy miért bánt ez téged ennyire. Vagy messengeren vagy discordon)

2021. okt. 4. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!