Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha valaki látványosan megdöbbe...

Ha valaki látványosan megdöbben azon, hogy milyen jó pasim van, akkor az azért van, mert engem rusnyának lát?

Figyelt kérdés
Egyik idősebb női rokonom (nem túl idős, 50-es, de hozzám képest az) szerette volna megnézni az udvarlómat, még élőben nem látta, így mutattam róla képeket. Szó szerint ilyen fejet vágott: :O :O :O Nagyon látványosan meglepődött, majd kérdezte is, hogy élőben is ilyen jóképű??? Mert a képeken eszméletlenül az. Ez a nagy csodálkozás azt jelenti, hogy ő engem rusnyának lát és azért fura neki, mert szerinte nem vagyok méltó egy ilyen külalakú pasira?
2021. szept. 28. 01:03
A kérdező szavazást indított:
Rondának lát
Nem lát rondának, más oka is lehetett
38 szavazat
1 2
 1/11 anonim válasza:
30%
Nem.
2021. szept. 28. 01:20
 2/11 anonim ***** válasza:
78%

Nyugi! Volt kollégám, aki megjegyezte, hogy hogyan lehet ilyen jó nő a párom, amikor dúsgazdag sem vagyok és jóképű sem. Mondtam, hogy ezek után csak egy maradt: Piszok jó vagyok az ágyban.

Amúgy sokkal jóképűbb voltam, mint ő és sportosabb is. Kinézte a cég leszebb nőjét, aki mindig lepattintotta. Vagyis csak irigykedett.

2021. szept. 28. 01:24
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Mert ismeri a felhozatalt, es a kepeken valami filmsztarnak valot latott.
2021. szept. 28. 03:05
 4/11 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem nem rondának lát, hanem csak megszokott. Nem tűnik fel neki, hogy milyen csinos vagy.
2021. szept. 28. 03:05
 5/11 anonim ***** válasza:
82%

Nem hozzád hasonlította.

Csak tetszik neki. Ennyi.

2021. szept. 28. 03:12
 6/11 anonim ***** válasza:
33%

Többször elolvastam a kérdést, mire kiderült, hogy tipikus női logikával álluk szemben.

Ha nekem a barátnőmről van elájulva valaki, akkor azt gondolom, hogy én is tudok valamit, ha más szerint is megütöttem a főnyereményt. A világ legjobb pasijának gondolom magam.

A kédező meg rusnyának gondolja magát ugyanilyen esetben.

2021. szept. 28. 03:12
 7/11 anonim válasza:
55%
Nagyon alacsony az önbizalmad. Szerintem csak tetszett neki a pasi, ne gondolj bele mást.
2021. szept. 28. 07:04
 8/11 anonim ***** válasza:
91%

Nem feltétlen a kérdező önbizalomhiánya, ez egy létező jelenség, hogy az emberek meglepődnek, amikor nem túl vonzó külsejű embernek először pillantják meg a vonzó külsejű párját (a vonzó külsőt átlag szerint értve, természetesen). Látatlanban egyszerűen nem erre számítanak.

De ha tényleg rendkívül jóképű a srác a fotók alapján, akkor esélyes, hogy mindenképp megdöbbent volna, a kérdező külsejétől függetlenül.

2021. szept. 28. 08:37
 9/11 anonim válasza:
57%
Én ismerek olyan lányt, aki szép csinos, de ő csúnyának tartja magát, ezért gondolom önbizalomhiányosnak a kérdezőt.
2021. szept. 28. 09:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen, de ez azért van, mert a fordítottja az átlag. Nézd meg színészeknél, nagyítóval kell keresni azt, ahol a pasi néz ki jobban.
2021. szept. 28. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!