Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A fiúknak miért tetszik...

A fiúknak miért tetszik annyira a fehér köröm?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülye kérdés, de mindenhol ezt látom, és nem értem....

2021. szept. 25. 22:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

10-nek

Az nehéz lenne, mert nő vagyok. Ez most nem jött össze neked, de sebaj! Szép napot!

2021. okt. 1. 08:51
 12/14 anonim ***** válasza:
31%

12

Csak azt kaptad, amit érdemeltél. További jó csajozást a közmunkások körében. ::)

Paraszt kettőnk közül nem én vagyok, de semmi gond, sose késő elkezdeni tanulni, fejlődni. Sok sikert hozzá! :)

2021. okt. 1. 09:21
 13/14 anonim ***** válasza:
41%

Amit megérdemeltem?

Leírtam a kérdésre a véleményem, tán gond?

Tán ismersz személyesen?

A mondataidból egy lekezelő kis majom pitcsa jön le számomra aki még egy réteget le is néz.

Én már dolgozom, eltartom magam, de téged gondolom anyu-apu tart el az egyetem mellett.

2021. okt. 1. 09:36
 14/14 anonim ***** válasza:
77%
Nekem nem annyira tetszik a fehér, szerintem kicsit fura. Nekem jobban bejön vagy a sima ami nincs festve, de azért igényes, vagy a sötétebb lila/bordó, fekete.
2021. nov. 12. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!