Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen parfümöt tudnátok...

Milyen parfümöt tudnátok nekem ajánlani?

Figyelt kérdés
Keresek egy olyan parfümöt, ami jó olyan alkalmakra például, ha elmegyek egy étterembe egy nővel, de akár egy baráti összejövetelre is. Az a lényeg, hogy ne túl erős de mégis érzéki illat legyen. Nem akarok illatfelhöt húzni magam után, és nem is akarok kitűnni már 5 méterről. De szeretném, hogyha közel hajol a csaj, akkor azt mondhassa, ez igen. Jöhet márkás, csak pontos nevét légyszíves.

2021. szept. 19. 23:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért elég sok mindentől függ, bár nem akarom túl bonyolítani, de az embernek van egy alap sajátos "illata", és ahhoz mérten kell választani.

Pl az én páromnak kicsit sem állnak jól a tipikus férfi parfümök, amiben pl cédrus vagy szantálfa, citrus van, neki az édeskések nagyon passzolnak.

Na meg, van amitől pl fáj az ember feje, ezt is figyelembe kell venni, nem mindent bír el az agyunk, nekem is van olyan parfümöm, amitől rettentő migrénem van, szerintem ilyen illata mindenkinek van, ami hiába jó, magadon fájdalmas elviselni 😃

Mégis azért javaslok párat de azért az árkategória sem mindegy.

Amik nekem tetszenek, az pl a Dior Homme, Tom Tailor East Coast Club, Calvin Klein Ck one pl.

Menj be nyugodtan egy drogériába, szagolgasd meg őket. Rengeteg jó van, napestig lehetne sorolni, fujj egy picit egy papírcetlire aztán többször szagolj rá a nap során. Tudni fogod melyik passzol hozzád.

2021. szept. 20. 07:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Dolce & Gabanna The One for Men (EDP) - Ez egy viszonylag bőrközeli illat, csak az éezi, aki közel hajol hozzád, de kellemes. Valaki szerint nem annyira tartós, sokak szerint viszont közelről érezni több órán át.

Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme (EDT) ez egy új megjelenés, bőrközeli fás, orientás illat, de nagyon tartós. Én szagoltam multkor, eléggé jellegzetes illata van, nem a klasszikus tucat illat, de kellemes, viszont előtte mindenképp próbáld ki.

Bvlgari Man in Black (EDP) - ez nem bőrközeli, intenzívebb illst valamivel az első kettőnél, de nagyon kellemes, elegáns, inkább őszi-téli szerintem, de ez öltönyhöz, inghez, elegáns ruhához megy. Vacsorához pont jó egy jobb étterembe, vagy színházba is akár.

Ha randiról van szó ezek közül válogatnék. A Scandalt próba nélkül semmiképp se vedd meg, de a többivel szerintem nem nagyon lehet mellényúlni, főleg a Bvlgarival. Nekem innen ez a kedvenc, de azért próbálgasd ki te is, ha van rá módod.

2021. szept. 20. 12:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Aventus
2021. szept. 20. 13:03
 4/5 anonim ***** válasza:
L'Occitane Baux
2021. szept. 21. 15:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Armani Acqua di Gio

Dior Sauvage

2021. szept. 30. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!