Tudnátok* mondani valami jó rózsa illatú parfümöt kb. max.2000-3000 Ft-ig?
Figyelt kérdés
Nem ismerem a parfümöket, mert eddig mindig csak ajándékba kaptam mindig másfélét. Most viszont szükségem lenne valami jó intenzív illatúra, leginkább a rózsa illat tetszene, ez illik hozzám. És légyszi írjátok meg, hogy hol lehet ilyet kapni. Köszönöm!2011. júl. 25. 20:00
1/5 anonim válasza:
Én erről az oldalról rendeltem ma, már kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a parfüm.
Találtam párat nézegesd meg őket:
2/5 anonim válasza:
Igaz, hogy nem eredeti.
Első voltam. :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, megnézem.
2011. júl. 25. 20:24
4/5 anonim válasza:
Na! a JÓ RÓZSÁS az üti egymást. Amit én rózsásat szagoltam mind pocsadék giccses fos volt. Pedig egy dmes polcot végigszaglásztam...
5/5 anonim válasza:
vegyél a lush-ban "imogen rose"
nagyon rózsás nagyon jó (én mondjuk utálom, ajándékba kaptam, de nem tetszik. kell 10% kedvezménnyel? :P )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!