Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi tetszik jobban kék vagy...

Mi tetszik jobban kék vagy zöld szemek?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok mert sokan írták már hogy a zöldet jobban szeretik és ha igen akkor miért? Persze a zöld sokkal ritkább, én arra az erős zöld szemekre gondolok itt és a világos kékre, szóval ha választanod kéne kék vagy zöld között melyiket választanád?

2021. szept. 11. 00:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Értem és olyan emberrel még nem találkoztam akinek a szeme sárgának ha max a zöldben volt egy nagyon kicsi de ezen kívül sosem, biztos különleges
2021. szept. 11. 02:36
 12/18 anonim ***** válasza:
70%

10-es A zöld szem mindig ilyen, nem vagy különleges. Még hómérséklet, érelmek hatására is változik a színe. Ha sírok ékszerként ragyog.

8-as

2021. szept. 11. 02:37
 13/18 anonim ***** válasza:
11%
Jesszus, ti mennyi idősek vagytok, hogy ennyire részletesen foglalkoztok azzal, hogy kinek "különlegesebb" a szemszíne? 😂 Max. 14- re tippelnék itt mindenkit. Kicsikéim, higgyétek el, nem ettől lesz valaki vonzó, de lesz időtök megtanulni. 😉
2021. szept. 11. 04:23
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a barna tetszik. Az az igazi sötét, csokoládé szín. Lehet, hogy a barna szem gyakori, de a szép barna szem ritka.

Az enyém szürke. De hangulattól és világítástól függően még a fotókon is mindig más az árnyalata. Kis lila szemfestékkel, vagy sírás után zöldnek látszik.

Barátnőm anyukájának pedig egyszerre a kettő: az egyik szeme égszínkék, a másik az az igazi szép világos zöld.

2021. szept. 11. 06:08
 15/18 anonim ***** válasza:
87%

12. Köszönöm a bókot 😂 nem is mondtam hogy különleges. Azt írtam érdekes és nem én vagyok érdekes, hanem a jelenség nekem. Mert én ilyet máson még nem láttam, igaz magamon kívül csak 1 zöldszemű embert ismerek.

13. Kicsikém ha nem tetszik amit olvasol akkor húzzál innen a p.csába mást olvasgatni.

2021. szept. 11. 09:09
 16/18 Miss Endzsi ***** válasza:
82%
Tiszta zöld, sötét hajjal.
2021. szept. 11. 10:22
 17/18 anonim ***** válasza:
74%

Zöldre nyomtam, de nem minden zöld tetszik. Az a tiszta, világos élénkzöld nagyon szép tud lenni, de összesen eddig kettő ilyen embert ismertem csak. Minden más "zöld" szemű ismerősömnek inkább barnás egy nagyon pici zölddel, de előszeretettel hívja ez utóbbinak, mert az különlegesebbnek hangzik vagy nem tudom.

A sajátomat nem cserélném le, világosszürke egy csepp kékkel, a nagyimon kívül soha senki mást nem ismertem ilyen színnel.

2021. szept. 11. 11:26
 18/18 A kérdező kommentje:
Huhh nem tudom az én szemem erőteljes zöld és nem világos és nincs benne barna most nem azért hogy különleges legyek. Én a mamámat ismerem világos zöld szemmel de a többi zöld szeműnek inkább barna. Biztos különleges a szemszíned
2021. szept. 11. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!