Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi tetszik jobban kék vagy...

Mi tetszik jobban kék vagy zöld szemek?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok mert sokan írták már hogy a zöldet jobban szeretik és ha igen akkor miért? Persze a zöld sokkal ritkább, én arra az erős zöld szemekre gondolok itt és a világos kékre, szóval ha választanod kéne kék vagy zöld között melyiket választanád?

2021. szept. 11. 00:31
A kérdező szavazást indított:
Zöld
Kék
Más...
50 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Zoldre nyomtam, de igazabol tok veletlen, a paromnak es az exemnek is zoldes arnyalatu szeme van. Nem az az igazi ZOLD, de arra hasonlit leginkabb. (Vilagos.)

Egyebkent meg mindenfele szemszinu ferfi tetszett mar, kb legutolso szempont a szemszin :)

2021. szept. 11. 00:56
 2/18 A kérdező kommentje:
Engem személy szerint ez fog meg egy emberben a legjobban
2021. szept. 11. 01:01
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ízlés kérdése, nekem pl egyformán tetszik minden szemszín 1-1 szebb árnyalata, de zöld szemek közt nagyobb arányban van olyan árnyalat, amit szépnek tartok. Kéknél valahogy, ami nagyon világos/nagyon medencekék, az ijesztő tud lenni kissé.
2021. szept. 11. 01:10
 4/18 anonim ***** válasza:
70%

Bármelyiket elfogadnám,csak ne barna legyen.

A rosseb egye meg,hogy olyan mint majdnem mindenki másnak.

Marhára nem szép...

Arra mondják,hogy szép ami ritkább.

Zöld szemű embert ezer éve nem láttam,de csúnya zöld/kék szemű embert ritkán láttam.

2021. szept. 11. 01:13
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez sok mindentől függ,az is kérdéses hogy milyen arcon van.

Nekem már volt mind a kettőből barátnőm...nekem a kék tetszik amúgy jobban, de a zöld szemű lány szebb volt.

2021. szept. 11. 01:21
 6/18 A kérdező kommentje:
4-es valószínűleg azért nem láttál mert állítólag nagyon ritka az emberek 2%-ának van csak tanulmányokat olvasva
2021. szept. 11. 01:25
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez tök érdekes, hogy ezeket írjátok, nekem zöld szemem van, de soha nem kaptam még rá bókot hogy milyen szép zöld, mindneki csak azt mondja róka szemem van. 😅 igazából azt se tudtam, hogy ilyen ritka, mármint, hogy 2 %.

23/L

2021. szept. 11. 01:30
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Az én szemem zöld. Számomra a sötétbarna szem vonzó.
2021. szept. 11. 01:34
 9/18 A kérdező kommentje:
Nekem is zöld szemem van egyébként és kaptam rá már bókot mivel erős zöld és nem olyan mint sok más szem hogy már inkább mocsár színű biztos vagyok benne hogy 7-esnek és a 8-asnak is szép szeme van. Nekem egyébként a zöld szemek is tetszenek főleg az erőteljesek, de sokkal jobban szeretem a jégkék szemeket.
2021. szept. 11. 01:49
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

#9 nekem is élénk zöld a szemem, külön érdekes, hogy nyáron erős napfényben sokszor egész sárgának hat. Nem tudom ez miért van, amúgy máskor nem "váltogatja a színét" csak erős fényben sárgának tűnik.

7 voltam

2021. szept. 11. 02:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!