Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szemöldök festés van, akinek...

Szemöldök festés van, akinek nem áll jól?

Figyelt kérdés
Nem szoktam megrajzolni meg kifesteni, mert magamnak nem tudom szépen, se színt se semmit nem találok el. Ezért nem is tudom hogy egyáltalán jól áll-e. Na most szeretnék elmenni szakemberhez és hennával megcsináltatni? De mi ennek a menete? Ő megrajzolja meg megcsinálja először lemosható cuccokkal es megmondom hogy tetszik-e. Aztán ha nem akkor próbálunk másikat, ha igen akkor meg ugyanolyat csinál csak hennával?
2021. szept. 9. 13:33
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és alapvetően sötét szemöldököm van
2021. szept. 9. 13:33
 2/4 anonim ***** válasza:
15%
Nekem nem tetszik lányokon,kérlek ne tedd.
2021. szept. 9. 14:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha jó kozmetikushoz mész aki ért a dolgához és ügyes akkor biztos hogy nagyon szép lesz a végeredmény.

Nem fogja lemosható cuccokkal megcsinálni, elkezdi csinálni rendes hennával aztán megmutatja neked hogy milyen. De nyilván úgy fogja csinálni ahogy a legjobban áll neked,mivel ezt tanulta.

2021. szept. 9. 14:33
 4/4 anonim ***** válasza:
32%
Senkinek nem áll jól de sok marha van aki ezt nem tudja.
2021. szept. 10. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!