Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szemöldök festés, úgy hogy ne...

Szemöldök festés, úgy hogy ne legyen feltűnő?

Figyelt kérdés
Nagyon világos a szemöldököm, már-már úgy néz ki mintha nem is lenne, és ez nagyon zavar. Kozmetikustól meg kérdeztem, hogy be lehetne-e festeni, de az mondta, hogy az megfogné a bőrömet is, és nagyon feltűnő lenne, ami mivel fiú vagyok nem lenne előnyös. Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan festék amivel belehetne úgy festeni, hogy csak a szőrt fogja be a bőrömet ne. A válaszokat előre is köszi!

2019. aug. 30. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs
2019. aug. 30. 21:29
 2/5 egycsészetea ***** válasza:
100%
Persze hogy van. Most hirtelen nem jut eszembe a márka neve, de drogériába bemész és olyat keress hogy "tattoo brown". Én DM ből vettem, mint a szempilla spirál kb akkora, 3000ft körül van (van belőle világosabb/sötétebb is). Annyi a lényege hogy felkened úgy ahogy te szeretnéd, az ajánlott rajtahagyási idő 30perc,az úgy oda keményedik,leszeded és kész. És folyamatosan kopik:) remélem segítettem
2019. aug. 30. 22:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
a hennának pár nap elég és lekopik a bőrödről(addig max otthonmaradsz kicsit), de ezt a folyamatot alkoholos kendővel felgyorsíthatod. Valamint amikor fested egyrészt nem hagyod rajta annyira sokáig, másrészt megpróbálod csak a szőrt festeni(lehetséges) utána lemosod és inkább többször újra fested, és világos barnával fesd. Amúgy a hajad is gondolom világosabb, nem lehet, hogy furcsa lenne?
2019. aug. 30. 23:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha pár percre teszik fel a festéket, akkor nem fogja meg a bőrt! Nem kell rajta hagyni 10-20 percet, csak mondjuk max 5 percet!

Kozmetikus vizsgàn egyébbként pont levonàs jàrt ezért, ha megfogta a modellem bőrét a festék. Csak a szőrszàlakat foghatta be.

2019. aug. 31. 00:32
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a sok hasznos választ! :)

#2 és ez biztosan nem fogja meg a bőröm?

#3 érdekes, hogy pont hogy nem világos a hajam hanem korom fekete. Valójában a szemöldököm meg világosbarna, valamennyire látszik, de nagy eltérés van a hajam színéhez képest, és szerintem hülyén néz ki, azért írtam, hogy "már-már nem látszódik" mert féltem, hogy beszólnak. Egyébként hennával próbáltam, de sajnos nem nagyon fogta be a szemöldökömet sem :( Majd megpróbálok jobban utána nézni. Amúgy rengeteg szőkés-barna hajú srácot láttam fekete szemöldökkel.

#3 ezt jó tudni :/ attól félek, hogy nem fogja be eléggé, mert feketét szeretnék, de majd megpróbálom.

2019. aug. 31. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!