Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért érzem magam másnak mint...

Miért érzem magam másnak mint amilyenek a többiek? 17/L

Figyelt kérdés

Olyan szerencsétlennek érzem magam,pedig mindent megteszek hogy stílusosan öltözködjek,hogy szebb legyek stb..de úgy érzem hogy valahogy nem megy..a többi csajokat szinte mindig szebbnek/csinosabbnak látom én hozzám képest..

Ti hogy szoktatok öltözni/sminkelni,milyen a stílusotok,le írnátok?

2021. szept. 8. 23:24
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja,és sok ruhátok/cipőtök van vagy kevés?és smink? Hányszor jártok el shoppingolni? Bocsi ha kicsit hülye kérdés.
2021. szept. 8. 23:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Régebben sokszor éreztem hasonlóan, rosszabb pillanataimban még a mai napig is előfordul. Az igazság az, hogy valószínűleg nincs semmi probléma veled, nem kell megváltoztatnod a külsődet, csak a komplexusaidat kell legyűrnöd. Nem egyszerű dolog, de ha felismered, hogy ez belülről jön, már jó úton haladsz. Megpróbálhatod visszavezetni a szálakat, hogy mi alakíthatta ki, nekem ez segített. Illetve a meditáció és a különféle megerősítések hallgatása. A másik pedig az, hogy próbáld meg megtalálni tényleg a saját stílusodat, ne másokhoz mérd magad, megfelelni sem kell senkinek és semmilyen trendnek.

Bár nem konkrétan a kérdéseidre reagáltam, de remélem tudtam segíteni. :)

2021. szept. 8. 23:38
 3/7 A kérdező kommentje:
#2 köszi:*
2021. szept. 8. 23:40
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Itt már nem a külső amibe bele lehet szólni... ez már belső. Önbizalomhiány és megfelelési kényszer. Nem kell mindenkinek megfelelned. Sőt, senkinek se kell!! Csak magadnak.
2021. szept. 8. 23:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ohh, közben olvasom, hogy lényegében 2-es is ugyanezeket írta. Akkor nem csak én látom így a helyzetet a leírés alapján.
2021. szept. 9. 00:00
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Sőt, én is ugyanezt mondom :-)

Légy önmagad úgy, ahogy vahy. A természetesség sugárzik abból aki az. És az a nyerő, legalábbi a kedvesebb, normálisabb embereknél, mert gondolom te is erre vágysz, nem a megjátszom-előadommagad trendységre, ugyeee ?

Egy Vénróka :-)

2021. szept. 9. 07:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Pasiként mondom, hogy a sminket offold szerintem. Az szerintem még jobban csak valami nem jót tesz a női lélekkel. Ismertem olyat aki tök jól nézett ki anélkül, de mégis pánikrohama lett ha smink nélkül mondtam, hogy menjen ki az utcára (tényleg sírt). Szerintem valahogy megváltoztatja az önészlelést, valami nem jóba tolja.
2021. szept. 12. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!