Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz, ha egy 24...

Szerintetek gáz, ha egy 24 éves lány 16-nak néz ki? 24/L

Figyelt kérdés

Világéletembe (nem mintha olyan sokat éltem volna, na mind1) mindig több évvel fiatalabbnak néztek a koromnál. Nekem ez sokszor fájt, de azzal nyugtatgattak, hogy később örülni fogok neki, de én a jelenben élek... És elég messze van a 40-50 év, amikor örülök majd ennek.

Annyira rosszul esik, amikor a 17-18 éves lányok fiatalabbnak hisznek, lenézően néznek rám... És a fiúk... 17-18 éves fiúk akarnak ismerkedni velem (amikor megtudom hány évesek, rögtön elmegy a kedvem, mert nem csak 1-2 évvel fiatalabbak, ami még beleférne, hanem sokkal több) de csak addig, amíg meg nem tudják, hány éves is vagyok valójában. A velem egykorúak pedig észre se vesznek, mert azt hiszik kiskorú vagyok még. Igaz, hozzászoktam, de még mindig ciki, amikor azt mondják, hogy "Mii? 16-nak néztelek, bocsi", "Ne haragudj, de tényleg nem nézel ki 24-nek. Még 20-nak se"

Aztán ott van az, ha alkoholt veszek, elkérik a személyimet, mert kislánynak néznek. Ha beadom valahova az önéletrajzomat, és elmondom hány szakmám van érettségivel, meglepődve kérdezik, hogy "Miért, hány éves vagy"? A jelenlegi munkahelyemen is tapasztalom, hogy a fiatalabb kolléganők kislányként kezelnek, holott én vagyok az idősebb.

Sminkelem magam, de nem viszem túlzásba(alapozót nem használok), jól öltözködök (a mellem viszont nem teszem ki, és a hasam sincs kint, nem hordok miniszoknyát), nem beszélek csúnyán, nem járok bulizni, nem feltünősködök, nem végeztem egyetemet, alacsony vagyok, de nagy a mellem, szemüveget hordok, nem lógok a fiúk nyakán, nem vagyok nyomulós... Lehet ez lenne a baj?

2021. szept. 8. 23:00
 1/10 anonim válasza:
12%
Mutass képet légyszi.
2021. szept. 8. 23:02
 2/10 A kérdező kommentje:
Áh, nem merek, szégyellős vagyok😅
2021. szept. 8. 23:03
 3/10 anonim válasza:
100%
Na mindegy. Örülj neki továbbra is.
2021. szept. 8. 23:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, 10 év múlva vissza fogod sírni. Amúgy a páromtól 25 évesen is kérték a személyit amikor bort vett, szóval van ilyen.
2021. szept. 8. 23:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én páromtól 30 évesen is :D akkor már inkább bóknak számít 😁

Nem gáz egyáltalán, na meg nem nagyon tudsz vele mit csinálni.

2021. szept. 8. 23:13
 6/10 Noren1989 ***** válasza:
100%

Hatàrozottan nem gàz. A többiek korosztàlyod java inkàbb idősebbnek tűnik, ami korai öregedésnek mutat...

Én örülnék neki, a helyedben.

2021. szept. 9. 06:55
 7/10 anonim ***** válasza:
70%

Megértelek kérdező, én még csak 19 vagyok, de senki nem néz 18-nak se, csak 16-17-nek, múltkor konkrétan valaki 14-nek nézett.

Hiába mondja mindenki, hogy örüljek neki, inkább, mint hogy idősebbnek nézzenek, de baromira zavar, hogy néha kvázi kislányként bánnak velem. Utolsó évem van suliban (2 éves OKJ), már előre félek, ha kikerülök a munka világába és elkezdek a szakmámban dolgozni, hányszor fogom megkapni a leendő ügyfeleimtől, hogy hát de én milyen fiatalka vagyok, meg mit keresek ilyen kislányként itt...

Irodában dolgoztam nyáron/tavasszal suli mellett, volt, hogy megkaptam már azt a kérdést egy ügyféltől, hogy "Ilyen kislányok is dolgoznak itt?" Sőt, szerintem még a munkatársak egy része is kisgyereknek nézett.

De engem baromira zavar, én pont azt szeretném, ha komolyan vennének és ne gyerekként bánjanak velem, mert néha már olyan lenéző tud lenni, hogy rosszul érzem magam tőle. Bemegyek pl. ruhaboltba, eladónő is úgy viselkedik velem mint egy gyerekkel, hát kösz, nem kérek belőle... inkább nézzenek tíz évvel öregebbnek, de nagyon hálás lennék, ha lenne aki végre komolyan venne és felnőttként bánna velem.

Hiába mondja itt mindenki, milyen jó nekem, k.vára irritáló tud lenni, ha kvázi sehol se vesznek emiatt komolyan, és ezt már máshogy nem tudom kifejezni :/

2021. szept. 9. 08:47
 8/10 A kérdező kommentje:
7# Tökéletesen leírtad a helyzetemet. Ugyanígy vagyok másokkal, és a boltokkal is. A munkahelyemen (pincérnő vagyok) a vendégek iskolásnak hisznek, mert szokták kérdezni, hogy "De kis aranyos vagy. Diákmunkán vagy?" és mikor mondom, hogy "Nem, én rendesen itt dolgozok", még képesek rávágni, hogy "Ott hagytad az iskolát?" Fhuu na az ilyenektől ki vagyok. Meg leesik az álluk az embereknek mikor megtudják, hogy mennyi vagyok. Mintha valami csoda lenne. A boltban velem is kislányként bánnak, meg olyan szemekkel figyelnek, mintha lopni akarnék.
2021. szept. 9. 09:39
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A bunkó emberekkel ne foglalkozz, ahol meg a külsőd alapján ítélnek meg, ott ne is dolgozz, nem érdemlik meg.
2021. szept. 9. 09:40
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 26 évesen nézek ki 15nek 😀 Engem nem zavar szerencsére. Elég karakán természet vagyok

2021. szept. 9. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!