Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy felfigyeljene...

Mit tegyek, hogy felfigyeljenek rám a fiúk?

Figyelt kérdés

Régen mindig összefogtam a hajam, és bő pulóverekben meg farmerekben jártam.

Most divatosan öltözködöm, sportolok, tök jó alakom van, és így se érdeklek senkit, nem akar velem senki úgy ismerkedni.

Az arcom csúnya, amiről nem tehetek, sminkelni meg nem tudok és nem is szeretnék.

2021. szept. 6. 15:32
 1/8 anonim ***** válasza:
98%

Az itteni nyomik felfigyelnek majd.

Szoktál kezdeményezni? Látszik rajtad, hogy szociális vagy, és megközelíthető? Vagy csak kiöltöztél, és várod, hogy jöjjenek a fiúk?

2021. szept. 6. 15:46
 2/8 anonim ***** válasza:
97%

Akkor csak azt tudom mondani, hogy vagy legyél nagyon vicces vagy nagyon okos.

Egy kis natur smink se? Most nem arra akarlak rábeszélni, hogy legyen rajtad 5 kg smink, de ha nem szép a bőröd, akkor nem szégyen az alapozó használata. Vagy egy kis pirosító ide-oda, hogy előnyösebb legyen a pofid.

2021. szept. 6. 15:47
 3/8 anonim ***** válasza:
96%

Akkor sajnos aktívan kell ismerkedned.

Vagy magányos is maradhatsz.

2021. szept. 6. 15:50
 4/8 anonim ***** válasza:
28%

Hány éves vagy?

Tiniként nem kell ebből problémát csinálni, elhiszem, hogy bántó ez a helyzet, de nem maradsz le semmiről és fontosabb, hogy jól tanulj és megalapozd az életed valami hasznos tudással, ami akár szakma, akár egy egyetemi képzésre való bejhutást jelent.

Ha már dolgozol, önálló vagy, akkor meg lehet próbálni arc nélkül ismerkedni, aztán, amikor valakivel közelebbi kapcsolatba kerülsz, úgy megmutathatod neki magad ezzel is növelve a saját önbizalmad.

Mert valójában, mint szinte mindig, a problémád inkább az önbizalomhiány, mintsem az, hogy valóban csúnya lennél

2021. szept. 6. 15:50
 5/8 anonim ***** válasza:
17%
Kis smink, haveri és családi kör, háziasság (bármint házimunka, de nem az össeset te) és légy okos és jófej.
2021. szept. 6. 15:52
 6/8 A kérdező kommentje:

De igenis el vagyok késve. A tanulás nem ad semmi élményt, ami pótolná a tinédzserkori románcot.

A főzés-mosás-takarítás mégis miben segítene?

2021. szept. 6. 20:34
 7/8 anonim ***** válasza:
17%

Az életben.

Azt, hogy boldogulj.

Azt, hogy a lábad hogyan tegyed szét, nem kell sokáig tanulni.

2021. szept. 6. 20:52
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
6, lusta picsák sem jók, de ahogy mondtam, nem a nőnek kell vezetnie a háztartást. Szóval ezért (ne vedd magadra, nem neked mondtam).
2021. szept. 6. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!