Mit tegyek hogy felfigyeljenek rám az osztályban?
Figyelt kérdés
Egyébként 7. be járok2018. febr. 8. 10:10
2/11 acelsziv válasza:
Óra közepén felugrasz a tanári asztalra letolod a gatyád és odafosol. Tuti rád fog mindenki figyelni, sőt híres leszel az egész suliban.
3/11 anonim válasza:
Szivasd meg a legutáltabb tanárt
4/11 anonim válasza:
Pandamaci jelmezben menj be, ugorj fel az egyik asztal tetejére, és üvöltözz, mint egy nemnormális. Nem csak az osztályban fognak felfigyelni rád, hanem az egész iskolában.
5/11 anonim válasza:
Tanulj mindenkinél jobban vagy rosszabbul;)
6/11 anonim válasza:
Vigyél magaddal fegyvert és lődd le a legjobban utált tanárt nem csak híres leszel hanem hős is!
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat de úgy értem hogy általában csak akkor vesznek észre hogyha kell nekik valami pl: kémia füzetem, dogára írt vázlatom vagy hogy kérdezzem ki őket.
2018. febr. 9. 10:04
8/11 anonim válasza:
Mennyire vagy szociális? Azon lehet kellene javítanod, illetve mennyire vagy jóba az osztálytársaiddal, mert ha csak a suliban vagytok együtt akkor nem hinném, hogy nagy változás lenne bármikor is.
9/11 A kérdező kommentje:
Nem igazán szoktam túl sokat beszélni velük mert nem szeretnék csak úgy bele pofátlankodni a csacsogásukba.
2018. febr. 10. 10:57
10/11 jobbikostibi válasza:
Fingjál nagyokat. Mindig, mindenhova. Azt imádják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!