Mit jelent ha ráírok, nem reagál, de az osztályban megjegyzést tesz róla mindenki elött az mit jelent?
Így sem érteni.
Megsértődött. Ennyit, te írtad....
De most mit tegyek?
Vegyek valamit neki?
Másokat kibeszélni mindig gusztustalan dolog. Te a FB-on, az ismerőseid előtt tetted.
Értem én, hogy a mai fiatalok már nem beszélgetnek, de képzeld el, hogy az összes FB-os ismerősöd egy baxom nagy körben ültök a fűben és ott, mindenki előtt mondod azokat, amiket írtál.
Mondanám, hogy gondolj bele, neked hogy esne, de nem biztos, hogy egyáltalán átérzed, hiszen meg akartad vásárolni.
Paraszt voltál, innen nincs visszaút... max. az idő segíthed. Elnézést bármikor kérhetsz, de ne várd el, hogy meg is bocsásson. Megbántottad, joga van lexarni téged.
7#
Te meg miről beszélsz? Senki előtt nem tárgyaltam ki,privát levélbe írtam meg neki.
"9
Igen de még így is nekem van bűntudatom ,hogy pont ő alázott meg az osztályban,és viselkedett úgy mint egy gyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!