Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak arcombol?

Hogyan fogyjak arcombol?

Figyelt kérdés

Lehet hogy nem ebbe a kategóriába kellett volna ezt a kérdést feltenni de mindegy mostmár. Az igazság az hogy hiába fogytam 12kg-ot, fejem az még mindig nagy.Szoval van tokam is illetve én láttam tvben is,meg személyesen is ismerek olyan lányokat akik több kg leadása után az arcukbol is fogytak és vékony arcuk lett. Én is fogytam,meg hát én 18 éves vgyok,16 és 17 éves korom közt fogytam le 12kg-mot, az arcom mégis kövér még nem a szüleim arc formája egyáltalán tokam is van nagy még mindig

Hogyan lehetne ebből fogyni? Vagy most 18 éves vagyok fog-e változni az arcom formája még?

2021. szept. 2. 17:07
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem ha edzenél (nem arcra:) akkor az a felesleg ami az arcodon van az is lemenne illetve átrendeződne.
2021. szept. 2. 17:34
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát hogy mondjam most 57kg vagyok,és homok óra alakom van. A combom vastagabb, inkább arra szoktam edzeni,mert zavar az egész combom hogy vastag.Nem csak a belső comb hanem a külső is. Nem nagyon tetszik nekem szóval inkább erre szoktam edzeni, nm igazán jártam eddig még sikerrel , pedig kiskorom óta próbálom fogyasztani De egyebkent milyen edzés formára gondoltál?🥰
2021. szept. 2. 17:42
 3/8 anonim ***** válasza:
88%

Nem igazán értek hozzá, de az biztos, hogy nem onnan fogysz, ahová edzesz. Tehát felesleges csak a combra, sőt, lehet, hogy még vastagabb is lesz, mert az izom viszont oda rakódik.

57-kg-mal nem lehet akkora fejed :D még 70-nél sem hiszem, hogy nagyon torzul az arc.

2021. szept. 2. 17:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát de végülis nagy ezt nem én képzelem be magamnak hanem inkább a szélessége ezek a kis pufokok vagy hogy hívjuk ezeket meg a tokam szóval ha felveszek egy garbot az kesz vége nincs tovább 🤣🤣🤣🤣
2021. szept. 2. 17:49
 5/8 A kérdező kommentje:
És igen lehet h emiatt vastag még mindig a combom és izmos mert külön rá edzek
2021. szept. 2. 17:50
 6/8 Noren1989 ***** válasza:
Maradjunk annyiban, h inkàbb egy rövid àllkapocsra tippelnék. A harapàsképed milyen? 😂😅
2021. szept. 2. 18:28
 7/8 anonim ***** válasza:
88%

nincsen helyi fogyás, nem tudod azt csinálni hogy na én most arcról/combról akarok fogyni és onnan fogok.

Az hogy ki honnan fogy legelőször és legutoljára, az teljesen egyénfüggő (egy barátnőm pl combra hízik nagyon könnyen, míg én hasra).

Szóval amit tehetsz az az hogy folytatod a fogyást, és egyszercsak eljutsz arra a pontra, hogy már az arcodon, nyakadon is látsszódni fog a változás.

Sajna ez ilyen.

2021. szept. 2. 18:41
 8/8 anonim ***** válasza:
24%
Tiniként az a baj hogy pufi az arcod, idősen meg az hogy ráncos, egyszer majd csak megtanuljátok.
2021. szept. 2. 18:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!