Szerintetek egy idősebb 30+ menyasszony lehet szép?
Én mindig arról ámodoztam, hogy fiatal, üde menyasszony leszek. Megvalósulni is látszott ez a terv, 25 éves vagyok és volt egy hosszú kapcsolatom, eljegyzett, de vége lett még az esküvő előtt.
Most meg nem bírok normális párt találni...valahogy esélytelennek érzem, hogy 30 előtt férjhez menjek.
Jó oké, önsajnálat letudva.
Szóval szerintetek egy 30-as menyasszony is lehet szép? Nem kell visszafogottabban öltözni stb?
Persze, bár nyilván attól is függ, hogy hogyan tartja magát. Aki azért odafigyel a külsejére, egészségére és a génjei sem rosszak, az 30 évesen még kimondottan fiatalos és semmivel sem fog rosszabbul kinézni, mint mondjuk egy 25 éves menyasszony. Nem is kell visszafogottabban öltözködni.
Majd úgyis meglátod, hogy miben érzed akkor magad jól, mi tetszik, de ezen igazán kár már most aggódnod. Biztos szép leszel, bármikor is legyen majd az esküvőd.
Lehet.
Megengedem neked, hogy gyönyörű legyél :D
Tudom, sokan lehurrognak, de az orromat tervezem megcsináltatni (plasztikára reagálva), azzal az egyel nem vagyok jelenleg elégedett.
Szerencsére ráncosodásra nem vagyok hajlamos, legalábbis anyukámat elnézve.
Csak számomra valahogy mégis a fiatal menyasszony az igaziXD de ez csak ilyen hülye mánia.
Jajj, nem ád céloztam. :) Meg megbántani sem szeretnék senkit.
Meg nem is annyira a lepusztultság a téma, hanem maga az a fiatalság...mikor még olyan kis fiatal a menyasszony XD tudom, hülye vagyok, mert rengeteg szép 30-as nő esküszik.
Én is így vagyok vele. Mondjuk én kedvelem a pici cicimet, szerintem nem olyan egetrengető baj ha neked sincs túl nagy. De ja, elsőre magadnak akarj megfelelni.
Még gyűjtök rá...de az orrom zavar. Nem vészes, de hegyesebb az átlagnál, talán picit hosszabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!