Férfi fodrász 3500ft az sok?
Figyelt kérdés
Ki adna ki minden 2.héten 3500ft-ot?2021. aug. 31. 07:41
1/7 anonim válasza:
Hi a fąsz jár minden második héten fodrászhoz 🤦♀️
2/7 anonim válasza:
Nőknél 3000 forint körül van a fodrász. Férfiaknál esetleg pesten nyírnak ennyiért. Vidéken 1500-2000-ből megnyírnak a legtöbb helyen,
3/7 anonim válasza:
Nekem 2500 ft volt a hajvágás vidéki megyeszékhelyen. Hosszú hajamat vágattam rövidre.
4/7 anonim válasza:
Ti hova jártok fodrászhoz? :D Egy női hajvágás, mondjuk egy hosszú hajnál (kb 5 centit) 5000 alatt nem úszod meg. de amúgy sem kell kéthetente járni, bár ha ennyire gyorsan nő a hajad, akkor inkább tanuld meg otthon igazítani, és csak havonta elmenni :)
5/7 anonim válasza:
Nekem évek óta 2500 a hajvágás, Pesten.
De nem is megyek két hetente. Jó ha két havonta beugrok a fodrászhoz.
A 3500 szerintem határeset, még elfogadható ár. Pláne, ha tisztességes munkát kapsz ennyiért. Mert azért vannak elég kutyaütő fodrászok is.
De minek, és milyen frizurával kell kéthetente fodrászhoz menni? Kis túlzással még borotválkozni sem borotválkozok ilyen sűrűn.
6/7 anonim válasza:
Nekem pár éve 8 ezerbe került a hajvágó, azóta ingyen csapom le tüskésre.
7/7 anonim válasza:
Szerintem igen. Én 1700-ért csináltatok sima felnyírt hajat 1,5 havonta, és még így is sokallom. Egy bajom, hogy a göröngyös fejelem hülye vagyok megtanulni magamnak vágni a hajam, pedig van egész jó gépem, de nem merek belevágni XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!