Kicsi a mellem es nem no. Mivel tehetem nagyobba?
Figyelt kérdés
Ugy hallottam hogy akkor nem no ha hordok melltartot! Ez igaz? Mijen gyakorlatok vannak mellnovelesre...hogy nojjon....vagy adjatok tippeket!!!!!!2008. dec. 10. 17:36
1/10 anonim válasza:
Hát mesterségesen max a plasztikai sebész tudná megnövelni. De az alkoholfogyasztás és a dohányzás pl gátolja a növését.
Hány éves vagy?
2/10 anonim válasza:
szerintem ne izgulj ezen a fiuknak van az a része akinek akkor is tetszenél ha kicsi. ha emellett tudsz nőies lenni nemszámít mekkora. nekem teccik ha kicsi is Nemkell parázni.
3/10 anonim válasza:
Semmilyen gyakorlat nincs rá tudtommal. Arra hogy feszes és szép legyen van számos kis praktika. Olyan szívesen adnék neked használható tanácsot, mert átérzem a helyzeted, de sajnos nincs más megoldás, mint várni. A melltartó nem befolyásolja a növést de a helyedben nem hordanék, csak azért, hogy a push-up hatás miatt nagyobbnak tűnjenek a melleid, nem az a rendeltetése, hanem, hogy a nagy melleket megtartsa. Hallgass rám, 18 éves koromig nekem sem volt szite semmi mellem. Viszont nem hordtam melltartót, elfogadtam őket úgy ahogy vannak, hetente 1X-2X masszíroztam bőrradírral, mindig gondosan bekentem testápolóval. Most 20 éves vagyok, igaz most sincsenek nagy melleim (75Btől valamivel nagyobb), nem is lesznek soha de olyan feszesek és gömbölyűek mintha szilikon lenne bennük. Csak várd ki a végét:P Hány éves vagy egyébként?
4/10 anonim válasza:
De irigyellek titeket! Nekem 95F es iszonyatosan utalom, hogy ilyen nagyok. En meg inkabb kicsire vagynek.
5/10 anonim válasza:
Én 30éves vagyok és ha jobban magamba nézek,még mindig arra várok,hogy egyszer talán megnő.Gyermekápolónő vagyok egy kórházban és hát a 10-12éves kislányoké ilyen,vagy van,akinek nagyobb is.El lehet fogadni,mert a pici ált. formás,viszont a remény hal meg utoljára..
6/10 anonim válasza:
hát te nem a 10 éves bözsi vagy akinek már akkora mint ha 20 lenne és már 1x szültis szerintem ezagáz
8/10 A kérdező kommentje:
15 eves vagyok.........70 es a melltartom...
2008. dec. 14. 08:03
9/10 anonim válasza:
Ne akard növeszteni. Egyrészt idősebb korodban nagyon örülsz majd neki, hogy a 30-40-50 éves barátnőid mellei a térdüket verik, miközben a tiéd nem sokat változik, másrészt (bár ilyen korban a fiúk jobban figyelnek a nagy csöcsre és átlagban a férfiak jobban kedvelik a nagy melleket) sok de tényleg sok fiúnak tetszenek a kicsi cicik. De nem kell hinned nekem, csak menj el uszodába és nézz körül a női öltözőben a 20-30-40-50 éves csajok között, aztán döntsd el, hány olyat látsz,akinek nagy is a melle és szép is:) Fiú vagyok és kismell párti:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!