Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyna fessem be a hajam?...

Hogyna fessem be a hajam? Milyen eszközök kellenek hozzá?

Figyelt kérdés

Barna hajam van, viszont szeretném befesteni, vagy kék lenne vagy fehér, még azt bem döntöttem el. Milyen eszközöket kell hozzá használni?

Fodrász gondolom megcsinálja, neki van is mindene hozzá? Gondolok itt arra, hogy hajfestéket nekem kell e vinnem?

Lehet most hülyének néztek, de kb 10 éve voltam utoljára fodrásznál, magamnak nyírtam a hajam, szóval egyáltalán nem tudom hogy működik ez.

Köszönöm előre is a segítséget!

2021. aug. 26. 11:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha barna hajad van és kéket szeretnel vagy fehéret (bar itt gondolom a hamvasra gondolsz) akkor le kell szívni a hajadat szőkítővel, ami elég veszélyes lehet ha otthon magadnak csinálod mert tönkre teheted a hajad és leégetheted.

A fodrászhoz nem kell vinni semmit, csak pénzt.

2021. aug. 26. 11:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Megcsinálja, de először ki kell szőkíttetni hogy egyáltalán befogja a festék.
2021. aug. 26. 11:58
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor az itthoni festést kihagyom, elég ronda vagyok így is, nem kell még nagyobb kárt csinálni! 😆 Bár lehet a festés se segít, de tetszik (egy alkalmazással néztem meg hogy állna 😁 ). Akkor beszélek fodrásszal és megcsináltatom.
2021. aug. 26. 12:07
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
Ha ronda vagy, akkor a feltűnő szín még jobban ki fogja emelni.
2021. aug. 26. 17:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Annyira nem lesz feltűnő, nem rikító kéket akarok, inkább csak halványabb. Kép alapján nekem tetszik (amit az appal csináltam).
2021. aug. 26. 17:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Úgy gondolod az egész hajad befested, vagy csak egy részét. Mondjuk a végét.
2021. aug. 29. 04:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Ezen gondolkodtam én is, hogy nem kéne az egészet befesteni, bár elég rövid a hajam (jah amúgy elfelejtettem leírni, hogy férfi vagyok), lehet elég lenne valahogy részlegesen. Mondjuk csak a tetejét vagy ilyesmi.
2021. aug. 29. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!