A kérdező szavazást indított:
Csupasz (borotvált, gyantázott stb.)
Enyhén szőrös.
Közepesen szőrös.
Dús szőrzetű.
39 szavazat
1/10 anonim válasza:
közepest jelöltem, bár mihez képest?
3/10 anonim válasza:
2., ne sajnáld, a dús mellszőrzet nagyon szexi! Ha mínuszba pontoztok érte, akkor is. :)
N
4/10 anonim válasza:
Hosszú szőrszálak vannak rajta, de kevés, inkább leborotválom mert szerintem nem néz ki jól.
6/10 Noren1989 válasza:
Sean Connery-s a szőrzetem. Márh nem ő van beleborotválva, de olyan :D
A közepesen szőröset jelöltem.
7/10 anonim válasza:
Nekem sajnos nagyon. Próbáltam szőrteleníteni, de mindenhogyan kipattogok így maradt az, hogy csak trimmelek. Így is 1 centisre kell hagynom, rövidebben nagyon hülyén néz ki.
Az egyetlen szerencsém, hogy szőke vagyok. Vagyis ez megint nem szerencsés, mert pl vállamra hátamra szívesen csináltatnék egy lézerest, de ugye az csak sötét szőrrel megy. Szóval a mellkasszőrrel még csak elvagyok, de a vállamat meg a hátamat nagyon utálom.
8/10 anonim válasza:
Csupasz az egész testem mert epilálom, ugyanis útálom a szőrt magamon.
9/10 anonim válasza:
*Borat-féle hanglejtésben kiejtve*
Nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!