Milyen színű szemét választanátok, ha megtehetnétek?
Figyelt kérdés
2021. aug. 23. 17:39
11/26 anonim válasza:
12/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nekem sötétzöld szemem van, arany foltokkal a pupillám mellett. Én elégedett vagyok vele. Ha más színt kéne választanom, akkor az a sötétkék lenne.
2021. aug. 23. 20:10
14/26 anonim válasza:
Nekem szinte fekete, olyan sötétbarna, mindenki azt mondja, hogy gyönyörű. De persze én vagyok olyan kretén, hogy rendszeresen hordok színes kontaktlencséket, eddig a szürke és a nagyon világosbarnás szín állt a legjobban (és szerintem szebb, mint a mostani színem). Nyilván nem olyan átható, mint egy igazi szürke. Tehát én szürkét szeretnék.
De az összes világosabb szürke-kék-zöld szemű embernek csodálom a szemét, és "irigykedem". :/
Sötétzöld milyen szép lehet.
15/26 A kérdező kommentje:
Utolsó, szerintem szép a sötétbarna szem, nagyon különleges, ami tényleg szinte fekete.
2021. aug. 24. 09:15
16/26 A kérdező kommentje:
De persze ettől még megértem, hogy ha mást szeretnél.
2021. aug. 24. 09:15
17/26 anonim válasza:
Sötétbarna szemem van, szinte azonos a pupilláim színével.
18/26 anonim válasza:
Nekem barna, bizonyos megvilágításban enyhén zöldes barna. Kéket szeretnék.
19/26 anonim válasza:
Imádom a kék szememet. Sosem választanék mást.
20/26 anonim válasza:
Az enyém sötétszürke és a bal szememben a pupilla körül sárga csíkok vannak körben. Viszont mindenki sötétzöldnek hiszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!