Ki az, akinek nincs még olyan képe, amit a tükör előtt csinált? :D
nekem sincs, sztem az olyan nyomi, h ott virít a kezedben a telefon/fotógép, a háttérben a fürdőszoba/hálószoba... az ágyadra v. akárhova minden cuccod lehányva, amiket az utóbbi 30 képnél viseltél, amik mellesleg tök ugyanabban a beállításban készültek... nem ítélem el azokat, akik ezt csinálják, de én nem égetném magam ezzel...
16/L
én 14 vok és nekem sincs
ált. anyukámat kérem meg h ha kell h fényképezzen és így még jól elis szórakozunk sztem a tükrös képet azért csinálják mert lehet h nincs kit megkérni h csináljon róla képet mert egészalakosat webkamon nehéz ... meg amit már itt is írtak mert így látják magukat és tudnak változtatni azt erckifejezésükön
nincs nekem se.. gááz?
am ez már vicc.. ennyire alapnak számitana már hogy vkinek vna tükrös önfotója??
Nekem nincs, de nem is szándékszom csinálni.
15/l
Nem volt, nincs és nem is lesz. De amúgy honnan jött ez a marhaság? Öreg vagyok én már az ilyen tinidivatokhoz :)
24/L
Nekem sincs. Sőt, olyan sincs, amibe belelóg a fél karom, mert magamfelé fordítom a gépet/telefont. :D Mostanában olyat is sokat látok.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!