Mit tegyek hogy kicsit idősebbnek nézzek ki?
Már 20 éves vagyok de még mindíg 15,16 évesnek neznek az emberek..sajnos alacsony is vagyok,157 centi..
Szerintetek mivel tudnám kicsit idősebbnek láttatni magam?
Szerintem örülj neki, hogy fiatalnak nézel ki. 5-10-15 év múlva áldani fogod érte a sorsot, hogy letagadhatsz pár évet.
Szerintem ami nőiességen tud segíteni az a szemkihúzás (szemceruza) és a szempillaspirál. Ha ezeket nem használod akkor ez a 2 sokat tud dobni.
Sötét színek viselése
Nem veszel fel nagyon tarka ruhákat
Nem az aktuális divat szerint öltözködsz
Sötét színeket használsz sminkeléshez (sötétbarna szemfesték), de azért ne vidd túlzásba, mert akkor az ellenkezőjét éred el.
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
átérzem, 23 vagyok és sokszor engem is 16nak tippelnek.
sötét színek, kicsit erőteljessebb smink (ez is sötét, nem színes), nekem áltálában az egyenes haj is segít, vagy fogd fel a hajad, ne pedig kiengedve hord. Illetve a hétköznapinál kissé formálisabb öltözködés is jó ötlet lehet.
annak akik azt mondják hogy nem baj a fiatal külső, mert majd 10-15 év múlva örülni lehet ennek: fiatalon, pályakezdőként igenis hátrányos is lehet, ha fiatalabbnak nézünk ki, mert ha ránk néznek nem egy fiatal szakmabelit látnak, hanem egy kis csitri tinédzsert, és így nehéz elérni, hogy komolyan vegyenek. Az első benyomások sokat számítanak, és van amikor a túl fiatalos külső miatt nem is kapunk esélyt bebizonyítani, hogy mit tudunk.
Heló!
Én írtam a 10-15 évet.
Bizonyára vannak ilyen dolgok, de egy pályakezdőtől senki nem a világ megváltását várja, főleg ha kell az ember.
Nem fognak senkit azért felvenni mert kinéz 30-nak te pedig csak 15-nek. Az más kérdés, ha viháncolsz akkor igen, lehet benne valami, de ilyet nem feltételezek.
+ ha fiatalabbnak nézel ki és társul hozzá egy szerény temperamentum akkor akár kisebb bakikat is könnyebben vesznek, mintha 35-nek nézel kis és olyan hangod van mint aki 40 éve dohányzik.
Baszki, örülj neki!
Én 27 vagyok, a múltkor a dohányboltban 16-nak néztek. Mi ez, ha nem jó dolog??
Én is pont így vagyok, szintén 20éves és 16nak néznek...158cm vagyok és vékony.
Kicsit több smink, magasabb sarkú cipők, nem tinis öltözködés. Engem így is 16nak néznek, de hátha téged nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!