Mit tegyek a külsőmmel, hogy idősebbnek nézzenek?
Figyelt kérdés
Egyfolytában fiatalabbnak hisznek, mint amennyi vagyok. 25 éves elmúltam és átlagban 14-15 évesnek néznek. Ma bementem a párommal a dohányboltba, és kitessékelt a nő. A kocsiban maradt a személyim és inkább nem mentem vissza. Kellemetlen volt. Párom mondta neki, hogy idősebb vagyok nála pedig, erre a nő megjegyezte, hogy max 16 nak nézett. Mivel tudnék felnőttesebb külsőt varázsolni? Alacsony vagyok 157cm, kissé molett nagy mellű. Mélyebb hangom is van. Sajnos nem értem. Igaz, hogy babaarcom van de sminkelek. Viszont nem karikás a szemem, nincs ráncom. De oldalt őszülök kissé.2020. okt. 9. 21:47
1/4 A kérdező kommentje:
Plusz info: maszkba mentem be, ahogy azt kell. Nem értem mi alapján hitt tininek. 🤷🏻♀️
2020. okt. 9. 21:48
4/4 anonim válasza:
10-20 év múlva hálás leszel érte. Ne foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!