Ha már most élesek a mosolyráncaim, és idősebbnek szoktak nézni (valószínűleg) miattuk, akkor ez csak rosszabb lesz később?
Figyelt kérdés
2019. jan. 7. 11:37
2/5 anonim válasza:
Száraz bőrtípusod lehet. Használj hidratálókrémet, igyál sok vizet, aludj eleget, ne igyál sok alkoholt, ne cigizz stb. Ezen kívül mást nem nagyon tehetsz, fogadd el :) Esetleg botox.
3/5 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
Hány évesnek néznek?
4/5 A kérdező kommentje:
Ne értsétek félre, nem az "öregedéssel" párhuzamosan jelentek meg. 20 vagyok, és már vagy 8 éve felfigyeltem rájuk. Mostanában nem is tudom, megtippelte-e valaki a koromat, de arra emlékszem, hogy 14-16 évesen 22-23-nak tűntem mások szerint.
2019. jan. 7. 12:44
5/5 anonim válasza:
Fokozott a mimikád, ezért làtszik meg màr most.
Én 21 éves vagyok, nekem a homlokomon ban pár vízszintes ránc. Kicsit làtszanak csak , de engem is nagyon zavar. Nem tudok vele mit csinálni. Ihatok akár hàny liter vizet, a homlol ráncolasomat nem tudom megakadályozni. De azért próbálok rá figyelni. Tükörben szoktam megfigyelni h milyen helyzetekbem ráncolom és próbàlom lecsökkenteni a ràncolàsok szàmàt. :)
Az idő múlásával fokozódni fog, mèlyebbwk lesznek a ráncok.
Megoldás nincs rá igazàból. Max a botox.
Kèsleltetni tudod egy jó arcápolàsi rutinnal és megfelelő kozmetikusi kezelèsekkel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!