Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kellene forgatni a fültágítóm?

Kellene forgatni a fültágítóm?

Figyelt kérdés

Itthon tagitom magamnak a fülem. 1,6mm-es tüske van benne pár napja, így pont jó helyen van a fülemben. Reggel este fertőtlenítem.

Az lenne a kérdésem, hogy kell-e forgatni esetleg vagy mozgatni. (Mármint így tologatni előre hátra?) Vagy elég, ha csak fertőtlenítem?

2021. aug. 20. 11:57
 1/3 anonim ***** válasza:
47%
Igen.
2021. aug. 20. 12:15
 2/3 anonim ***** válasza:
37%
Nem, nem kell. Érdemesebb az ilyen aprócska méreteknél inkább nehezebb fülbevalót rakni hozzá, de direkt mozgatni nem kell. Nagyobb méretnél sem kell, ott annyiból másabb, hogy azért érdemes néha kiszedni és megtisztítani a lyukat is és az ékszert is. A többi ápolás és idő kérdése ;)
2021. aug. 20. 12:26
 3/3 anonim válasza:
Ahogy érzed. Amíg tágul, addig az is feszít eléggé, hogy ott van. Ha kényelmesen kitágul akkorára, amekkora az aktuális ékszer, azután forogni fog magától is (alvás közben pl., nekem mivel mintás, így látszik és néha igazítani kell).
2021. aug. 21. 14:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!