Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyik lányt tartjátok szebbne...

Melyik lányt tartjátok szebbnek? Melyik az amelyik jobban megfog titeket?

Figyelt kérdés

Ő:

[link]

Vagy ő:

[link]

2021. aug. 9. 07:38
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
A második lánynak Kendallnak vannak smink nélküli képei, szerintem szép lány. Ha én ilyen fele ilyen csinos lennék, mit meg mem adnék érte.
2021. aug. 9. 11:38
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Egyiksem mert undorítóak tele kenve az arcuk festékkel az első valószínű hogy smink nélkül is undorító de lehet hogy a második is..

Ha választani kell akkor a 2. Mert ő benne legalább van egy kis arányosság az arcában

17f

2021. aug. 9. 12:14
 13/35 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező, ha van pénzed, menj plasztikai orvoshoz. Ők bármit megcsinálnak neked, amit szeretnél. Műpopót, műszájat, műmellet, bármelyik plasztikai orvos képes elvégezni. Eléggé kicsi a szinted, ha neked ez az ideál.

Javasolom, hogy sürgősen keress fel egy pszichológust.

2021. aug. 9. 12:16
 14/35 A kérdező kommentje:
Én leginkább az alakjára értem, és a hajára. Nem sminkelem magam.
2021. aug. 9. 12:20
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
nekem full ugyanolyannak tunik mindketto.. tucat.
2021. aug. 9. 12:21
 16/35 anonim ***** válasza:
51%

Alak: fenékimplantátum, genetika, zsíros kaják (pl. az első van jó pár kg felesleg).

Komolyan, ennyire igénytelen vagy és ennyire nincs megfelelő önképed?

2021. aug. 9. 12:46
 17/35 A kérdező kommentje:
Én olyan szeretnék lenni mint Kendall. Az első lányt azért linkeltem be, mert osztálytársam követi és szépnek tartja. De nekem túl közönséges. Amúgy mindkettő lány az, de Kendallnak tetszik az alakja, illetve hasonló hajat akarok. Semmi plasztikát nem akarok, önállóan akarom elérni, de éhezés nélkül. Nem eszek sokat, még sincs ilyen vékony derekam pedig mindennap edzek.
2021. aug. 9. 13:03
 18/35 A kérdező kommentje:
Te vagy az igénytelen már ne is haragudj.
2021. aug. 9. 13:03
 19/35 anonim ***** válasza:
51%

Én miért is lennék igénytelen? 😂 Csak mert egyik instar.banc se tetszik, és csak téged sajnállak, hogy ők az ideáljaid?

2021. aug. 9. 13:08
 20/35 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem nagyon szomorú, hogy teljesen szép, természetes lányoknak ezek a plasztikszörnyek a minták..
2021. aug. 9. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!