Pasik véleménye érdekelne. Melyiket tartjátok szebbnek a 2 variáció közül?
1. Szív alakú arcforma,nagy szemek, pisze orr,telt ajkak,tiszta bőr DE átlagos/átlag alatti testalkat
2. Kemény arcvonások, négyszögletes arcforma,karvalyorr,kicsi v. Átlagos szemméret, vékony ajkak, pattanásos és anyajegyes bőr DE vékony alkat arányaiban nagy,nőies idomokkal
A kérdés elméleti. Arra vagyok kíváncsi hogy a nőies arc vagy a nőies alak a fontosabb. Természetesen a variációk csak irányadóak.
Köszönöm a választ
2es
Köszönöm a válaszod :)
Nem írtam hogy az erősebb vonások csúnyák/átlag alattiak lennének,valahogy próbáltam érzékeltetni a kevésbé nőies arcot ( félreértés ne essék,kemény arcvonásokkal rendelkező arc is lehet nőies,kinek mi,relatív ez is :) )
Én nem pasi vagyok, de biszex lány.(lehet nem vagyok releváns)
Nekem az első verzió tetszik jobban, szimplán azért, mert az embereken amit először meglátok, az az arc. Mikor beszélgetek egy fiúval/lánnyal, és egyre jobban megkedvelem, mindig az arcába szeretek bele. Ami a testet illeti, nekem elég érdekes ízlésem van: srácokból a vékony nyikhajok, és a normál alkatúak tetszenek, lányból még inkább akiken van egy kis túlsúly(5-20 kg)/normál-vékony alkat, de valamelyik testrészük aránytalanul nagy a többihez képest, szóval, ami másnak nem tetszetős, az lehet nekem pont tetszik 😂😅
17/l
Exronin. Nyilván nem a külső legfontosabb egy civilizált embernél,azonban a "szépség és divat" kategoriába írtam ki a kérdésem, kifejezetten a külsőre voltam kíváncsi. Ha belső értékeket kérdeznék a"felnőtt párkapcsolatokhoz,vagy emberek-emberi tulajdonságokhoz" írtam volna ki a kérdést:)
Mindenkinek köszönöm a válaszát:) örülök hogy többnyire az arc szépségének fontossága előtérben van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!