Miért utánoznak? Ti ezt normálisnak tartjátok?
Nem vagyok beképzelt de észre vettem, hogy jópár barátnőm másolja a stílusom ami azért eléggé zavaró.
Pl megvettem egy bikinit és már aznap megkérdezi, hogy hol aztán rendel magának is egy ugyanolyat.
Van köldök pc-em, ő is bejelenti hogy csináltat mert neki annyira tetszik évek óta.
Egyikkel sem lehet elmenni együtt vásárolni, mert ugyan az tetszik meg neki mint nekem. Majd máskor vissza megy a boltba és magának is vesz egy olyat amilyet látta, hogy én vettem.
Akárhol meglátnak rajtam valami ruhát már kérdezősködnek.
Volt olyan is, aki először leszólt valamit, hogy mikor viselem ne érezzem benne jól magam, egy hét nem telt bele de már neki is volt.
Tudom nagyon gyerekes ez az egész de engem még is zavar.
Én tudom milyen ruhákat szeretek, milyen a stílusom. Ők csak másolják. De mikor elmegyünk valahova együtt kb ugyan úgy nézünk ki... 😓
Egyrészt vedd bóknak, biztos csinos, jó stílusú lány vagy.
Esetleg megoldás, amit az első írt, hogy turiból vetted. Esélytelen, hogy hasonlót találjanak, ha pedig finnyásak, be se mennek. Vagy csak csinálj úgy, mintha nem emlékeznél, vagy hogy valami rokonod adta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!