Strandra jó ez a bikini (képpel)?
2021. aug. 8. 18:03
32/43 anonim válasza:
Kövezzetek meg de szerintem ez nem fürdőruha 😅
33/43 anonim válasza:
Mellesleg tipikusan úgy fogalmazol mint egy homokos kisfiú
34/43 anonim válasza:
Na mivan? Ki maszturbáltad magad Balázska?
35/43 anonim válasza:
Attól függetlenül, hogy fiú vagy lány a kérdező: ilyen bikiniket lehet látni a strandokon nem is ritkán, és ilyen popóhoz illik is. Meg amúgy is, mivel is mutat ez többet, mint egy más bikinibugyi?
36/43 anonim válasza:
"mivel is mutat ez többet, mint egy más bikinibugyi?"
Egy valaggal.
37/43 anonim válasza:
Nekem nem tűnik bikininek. Ha van hozzá illő felső, akkor szerintem hordhatod, de ezzel ami rajtad van nem jó választás. Vékony pántos fekete felső, vagy vastag pántos alsó kellene. Egy színben.
38/43 anonim válasza:
Azért a háttérben az a kupi nem semmi 😃 anyuci nem rakott rendet a szobádban? Fotózás előtt erre is figyelj kislány 😎
39/43 anonim válasza:
38: de a csaj az tuti. Én vinném.
40/43 anonim válasza:
Vidd csak.. legalább egyel kevesebb ilyen kis buta pipi lesz a neten 😃😇
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!