Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mitől szép egy női láb?

Mitől szép egy női láb?

Figyelt kérdés

Sokszor mondják, hogy jó lába van valakinek, de nem tudom mitől számít annak egy láb.

Segítsetek megérteni.

23/L

2021. aug. 8. 09:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Formás. Nézz meg egy röplabdázó vagy egy atléta nőt.
2021. aug. 8. 09:06
 2/9 anonim ***** válasza:
80%

Nem hájas, izmos, ápolt körmökkel, nem szőrös.

Ha ezen túl még hosszú is, és gömbölyű fenékben folytatódik az már a prémium kategória.

2021. aug. 8. 09:27
 3/9 anonim ***** válasza:
33%

de sokan elfelejtik, hogy vádli is létezik. A nagy comb kis vádli max arról árulkodik hogy a nő egy lusta disznó, genetikailag jó combja van és nem ő formálta ilyenre, de mivel nem mozog vádli már nincs. A bicajosoknak meg futóknak szokott nagyobb vádlijuk lenni mint a combjuk, ez se szép. Ja és persze a derék is fontos, mondjuk ezen formálni nem lehet, de brrr vannak olyan nők akik úgy néznek ki mint valami karikatúra.

[link]

ez pl baromi idiótán néz ki, nem tudom mennyire tehet róla hogy ilyen lett, de meh...

https://www.youtube.com/watch?v=yWAIuypjdiM

https://www.youtube.com/watch?v=ubYGDDIuuh0

Ezek meg ahhhww.... Szóval jah, nők, rohadt könnyű sminkkel "széppé" varázsolni magatokat, de míg az addig tart amíg bele nem mész a vízbe, vagy le nem mosod, ez örökké tart (már ha teszel is érte)

2021. aug. 8. 09:30
 4/9 anonim ***** válasza:
80%

Ezek után nagyon kíváncsivá tettél, hogy te mennyire vagy jó pasi :) A héten legalább 4-szer edzel vagy te is egy lusta dinszó vagy?

2021. aug. 8. 13:23
 5/9 anonim ***** válasza:
72%
Nekem attól, ha: nagy, széles talp, a lábujjak hosszúak, világos bőrű, hajlékony a lábfej.
2021. aug. 8. 14:12
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

Ki volt az az elefántlábú, frusztrált, baszatlan picsa aki az összes szép lábra vonatkozó választ lepontozta?

Mikor adott volna zöldet? Ha azt írják, hogy egy női láb mindig szép, és különben is csak az számít, hogy a láb tulajdonosának lelke legyen szép?

2021. aug. 8. 18:01
 7/9 anonim ***** válasza:
34%
#4 törődj a saját dolgoddal te trampli, csak a kérdésre adtam választ.
2021. aug. 8. 18:46
 8/9 anonim válasza:
100%

Kedves kérdező!

Én biztos vagyok benne, hogy a szép láb definíciójaként a te lábaid vannak lefényképezve. 😉

2021. aug. 8. 18:47
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Áhá. Szóval betaláltam :D

2021. aug. 8. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!