Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sohasem voltak műkörmeim,...

Sohasem voltak műkörmeim, semmit nem tudok a körmös témákról, így basic kérdést tennék fel. Van valami olyan lehetőség egy francia manikűrre, hogy az "eredeti" körmeimre vigyék fel?

Figyelt kérdés

Koszorúslány leszek, soha életemben nem voltam műkörmösnél, most viszont fontosnak tartom, hogy szép és esztétikusak legyenek a körmeim is.

Nagyon szerencsés vagyok, szépek a körmeim, többször hitték már azt, hogy műkörmöm van, így nem szeretnék épített/műkörmöket.

Van vagy létezik olyan lehetőség, hogy a saját körmömre festenek? Nem nevetnek ki ezért, hogy "csak" egy egyszerű francia manikűrt szeretnék kérni a saját körmeimre? Van ennek valami speciális neve vagy elég csak annyit mondanom, hogy francia maníkűr saját körömre? Láttam, hogy létezik valami gél lakk is. Esetleg ezt viszik fel ilyen esetben? Vagy ezt hogy kell elképzelni?

Válaszokat előre is köszönöm!

2021. aug. 3. 11:21
 1/6 anonim ***** válasza:
12%

Tudod, a műköröm korszak előtt is volt francia manikűr.

Válaszd ki a manikűröst és kérdezd meg.

2021. aug. 3. 11:35
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Gél lakkot kérsz, és megmondod hogy francia körmöt szeretnél.
2021. aug. 3. 11:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2021. aug. 3. 11:55
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Igen, gél lakkal megoldja a körmös.
2021. aug. 3. 14:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Sima koromlakkot kerj franciara festve. Elotte japan manikurrel dolgozzon ala. Attol tartos lesz a lakkozas,1 hetig fennt marad!
2021. aug. 4. 04:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A francia manikűr egy manikűrözési fajta. Te a francia festésre gondolsz szerintem, amikor a mosolyvonaltól van színnel festve a körömlemez, a többi rész pedig nude színű. Ezt kérheted sima lakkal és géllakkal is saját körömre, a géllakk tartósabb.
2021. aug. 7. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!