Ha valaki nagyon csúnya, akkor tényleg a plasztikai műtét az utolsó lehetőség?
Most ez a "nagyon csúnya". Ugyan már. Rengetegen csúnyának látják magukat, de mások nem feltétlen úgy látják őket. Mármint, én is életemben eddig akárhány embert láttam, szerintem sosem láttam még olyat, aki úgy tényleg "nagyon csúnya" volt. Persze, volt olyan, aki nem volt olyan szép, vagy egy kissé átlag alatti, de szerintem elég nehéz elérni a "nagyon csúnya" szintet. Biztos vagyok benne, hogy te sem vagy az.
Amúgy igen, ott a plasztikai műtét. Viszont sok apró dolog is változtathat az emberen. Pl. a haj. A jól megválasztott haj is sokat javíthat az összképen. Akkor pl. tegyük fel, ha valakinek ilyen nagyon vastag, össze-vissza szemöldöke van, akkor ha azt rendbe teszi, az is nagyot változtat az összképen. Szóval ezek ilyen kis dolgok, de rengeteget tudnak javítani az ember kinézetén. Plusz az előnyös öltözködés is.
Most én tényleg úgy gondolom, hogy a "nagyon csúnya" szintet nagyon nehéz elérni, szóval ezt nem csak azért írom, hogy jobban érezd magad, hanem én tényleg így látom.
A haj sem minden esetben választható.
Én pl egész csinos, széparcú lány vagyok, de ha a hajammal nem foglalkozok napi 1 órát akkor katasztrófa. Vékonyszálú, száraz, de fejtönél zsíros. Ráadásul elég kevés...brr... :D
Na panaszkodást félretéve a szépség szubjektív. Valaki szemében a 120kg-os nő is szép, vagy azok akik nagy füllel és kampós orral lettek megáldva. Persze ha az kell a lelki békédhez, hogy gyönyörűnek lásd magad és megteheted akkor műttesd meg magad. Persze ez sem garancia, az önbizalomhiány belülről fakad.
Köszönöm a válaszokat. Nő vagyok, és hidjétek el nem olyan nehéz elérni a nagyon csúnya szintet. Nem csak én látom magam csúnyának, mások is. Csak ők nem mondják ki, de az ilyesmit tudja az ember. Csúnya orr, csúnya szemek (szemformák..? nemtudom hogy mondják pontosan) Olyan dolgok amiken, fogyás, vagy öltözködés nem segít.
Műtéttől egyrészt félek is, hogy elrontják, de a nagyobb probléma, hogy nincs rá pénzem. Meg ha valahogy össze is szedném azt a pénzt, sokkal fontosabb dolgokra kellene költenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!