Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Nagy dolognak számít,...

Fiúk! Nagy dolognak számít, ha egy nőnek kisebb a melle?

Figyelt kérdés
Tehát gondolok arra, hogy A-B kosár kevésbé vonzó-e mint egy nagyobb C-D kosár? Nektek mi a véleményetek? Érdekel, és fontos szempont egy lánynál, vagy annyira nem?
2021. júl. 26. 09:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, mindegyik hasznos volt.
2021. júl. 26. 10:46
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok, és nagyon kis mellű, vagyis hát konkrétan alig van. Elég vékony is vagyok, így nem illene hozzám nagy cicik. Na jó, kb ketszer-háromszor lehetne ekkora még akkoris kismellű lennék. Nem nagyon hordok melltartót, főleg nyáron ahol egy szál kis toppokat hordok. Be se férne alá egy melltartó, meg látszódna is, az meg nem szép. A kapcsolataimban sose volt rá panasz... engem valamiért az, hogy kicsi a mellem egyáltalán nem zavar, pedig nem vagyok elégedett magammal, az arcomon elég sokmindent megváltoztatnék. Szerintem nem lehet általánosítani, biztos vannak férfiak akiknek kimondottan tetszik a kis mell, mások meg szóba sem állnak kismellű nőkkel. Biztos van akinek én is egy elöl deszka vagyok, de engem nem zavar, a szemembe meg úgysem mondja senki. Inkább “ne legyen mellem” mint két narancs beműtve a mellkasomba. Egyik barátnőm most csináltatta és nem tudom, lehet változni fog még de tényleg úgy néz ki mintha két narancsot tettek volna be neki. Számomra visszataszító. Ő is nagyon vékony, ezért nem áll jól neki. Én ugyanígy néznék ki.
2021. júl. 26. 10:57
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
kismellu nokent valaszolok.. eddig egy pasit sem zavart, hogy nem nagyobb A/B kosarnal. nem akarok onteltnek tunni, de altalaban tetszeni szoktam a ferfiaknak, eddig minden baratom kifejezetten szerette a mellemet is, ertelmes pasi nem ez alapjan valaszt maganak partnert. attol meg szeretheti a nagy mellett is, se sokkal fontosabb az osszkep, az, hogy megvan-a kemia es hasonlok, mint hogy c vagy b kosaras a melltartod.
2021. júl. 26. 13:10
 14/17 anonim ***** válasza:
60%

Csajok ne abból induljatok ki, hogy eddig “senkit nem zavart”😅Ha zavar valakit, majd gondoljátok szóvá teszi? Nekem is A/B mellem van, nyilván soha senki nem mondaná az arcomba, hogy “hát jó lenne nagyobb”, de ettől még tudom, hogy vannak, akik erre gondolnak. Senki nem fogja az arcotokba mondani, mert ez bántó lenne, ti sem vágjátok egy srác arcába, hogy csúnya, most akkor ő erre alapozva higgye magát jóképűnek?

Azt kell elfogadni, hogy mindenkinek más tetszik. Akit zavarnak a kis mellek, azok mondjuk nyilvánvalóan nem kismellű nővel kezdenek.

2021. júl. 26. 14:31
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

15: mondjuk ha valakit en kifejezetten csunyanak tartok, azzal nem fekszem le, nem pedig rafanyalodok es majd elhitetem vele, hogy hu de helyes.. sokan kifejezetten dicsertek a kis melleimet, tehat nem hinnem, hogy naluk ez ilyen ‘nincs jobb’ dolog lett volna.

nyilvan akadnak, akiknek pl. a D-snel nagyobb mell a fetise, de akinek ennyire szamit, az eleve nem fog leallni velem A-s melluvel, mert ez egy olyan dolog, ami azert elegge latszik elsore is.

2021. júl. 26. 14:47
 16/17 anonim ***** válasza:
67%

"Tárgyiasítsd csak azt, aminek funkciója van, nem pedig esztétikai lényege. Gratulálok."

igen? világosíts már fel, mi a funkciója a női mellben található zsírszövetnek?

2021. júl. 26. 15:35
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Akármilyen kicsi százszor jobb, mint egy műtött műanyag mell.
2021. júl. 28. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!