Létezik ilyen, hogy valakinek két szülés után kisebb legyen a melle?
Figyelt kérdés
Adott egy hölgy, akinek két gyereke van, elég csinos, nagyon jól tartja magát. Gyakran jár melltartó nélkül, ezalapján látszik, hogy B kosaras mellei lehetnek, kicsit lógnak, de előrenéző bimbókkal. Viszont láttam róla régi bikinis képeket még szülés előttről, hát minimum C, de lehet még D kosaras, nagyon feszesnek tűnő mellei voltak, csinos testalkattal (soha nem volt rajta sok plusz kiló). Ez mégis hogy lehet, nem pont szülés után szokott nagyobb lenni?2021. jún. 5. 20:34
1/5 anonim válasza:
Valószínű hogy fogyott is szülés után és mivel a cici is zsírból van, onnan is fogy 🤷♂️
2/5 A kérdező kommentje:
1es
De az alakja pont olyan, mint szülés előtt.
2021. jún. 5. 20:44
3/5 anonim válasza:
Letezik, a szoptatas, hormonok es fogyas-hizas kepes ilyen csodakra sajnos.
4/5 Metionin válasza:
Igen, szoptatás után "összemennek" benne a mirigyek. Szülés után addig nagyobb amíg tejet termel, utána vagy ugyanakkora lesz mint előtte, vagy kisebb lesz, vagy pluszban lógni is fog. Sajnos van, akié látványosan "kiürül", lelapul.
5/5 anonim válasza:
Bizony sajnos! Nekem C tuti volt, sajnos a 2. Gyerek utan elegge megsínylette 😅 így orultem,hogy a 3. Terhesség kicsit felturbózta remélem hagy valamennyit belole 😅 felmerult,hogy egy apró szilikon dobna eajta, de Férjem a természetest pártolja (mondjuk ennek orulok) csak hát szebb volt na
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!