Milyen színű hajatok van? Nekem milyen színű legyen?
Az eredeti szín az középbarna, de be lett festve nyár elején ilyenre
akkor nagyon tetszett, de most meguntam (még egyszer be lesz festve ilyenre, mert már megvettem a festéket)
De be szeretném egy másik színre festeni, de nem tudom, hogy milyenre
világos a bőröm, szürke a szemem
kort is írjatok légyszi
15L
Nekem barna hajam van.
Szerintem festesd a tiedet a mostaninál kicsit világosabb árnyalatú barnára. Az jól állna.
Feketét ne? Nekem 1-1,5 évig volt fekete a hajam (amúgy szőkésbarna)... és nem hullott és nem roncsolódott. Az sokkal jobban roncsolta, mikor valami spéci szerrel vissza akarták varázsolni az eredetit. Szóval feketét csak akkor, ha lesz majd türelmed lenöveszteni ha megunod.
És ez igaz szerintem bármilyen sötét színre.
Nekem most sötét vörös... és most hullik rendesen. :))
Szerintem jó az a szín, amilyen most a hajad... tényleg esetleg valamilyen melírral dobhatnád fel, vagy pl, hogy az alját befested feketére és tépett fazont választasz... azt már ezer éve ki akarom próbálni. :))
sötétbarna a hajam, nem eredeti, mert színezve volt, de az eredetim is valami ilyesmi lehet, mert már fél éve szineztem, és nem látszik a lenövés.
szeretem a barnát, sokáig voltam fekete, és alig tudtam megszabadulni tőle.
szóval feketére ne festesd, inkább sötétbarnára,az is olyan mint a fekete szinte...
Nekem a fekete az álomszín:) Már születésemkor is fekete hajú voltam, aztán valahogy 2-3 év alatt kiszőkültem.:S Tininek szőke voltam, illetve a sötétszőke hajamban voltak szőke melír csíkok. Egy pár éve vagyok fekete, imádom:))) Egyáltalán nem roncsolja a hajat a fekete, legalábbis az enyémet nem. Mikor szőke voltam sokkal szárazabb és töredezettebb volt a hajam mint most. Most szép selymes, puha és fényes.
Jó ez a szín a képen, 1x volt hasonló, de nekem nem állt jó, pedig tetszik maga a szín:( A szürke szemedhez szerintem nagyon passzol a vörös árnyalat. Kicsit sötétebbre olyan padlizsánosra nem gondoltál? Esetleg próbálj meg először valami tégla vörös árnyalatot és ha nem tetszik utána még mindig rámehetsz sötétebbel. Fordítva viszont már necces. Szerintem a padlizsán nagyon jól állna neked :)
nekem sötétbarna hajam van, vörösre leszek amúgy majd
szerintem legyél csokibarna, olyan sötét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!